Магърдич Халваджиян не е на себе си, Дони му заби нож в гърба

На истински стрес е подложен Маги Халваджиян през последните дни. Един от най-близките му хора - музикалният продуцент и певец Добрин Векилов, го предаде. Поне така се чувства арменецът, след като разбра, че Дони има намерение да работи с кръвния му враг Слави Трифонов.

Както е известно, Дългия тази година пое още едно шоу. Това е "България търси талант", където шоуменът е поканил Дони на работа. Очаква се изпълнителят на "Уморени крила" да приеме, което ще бъде истински кошмар за Маги Халваджиян. Именно Магърдич бе продуцент на предишните сезони, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334458" align="alignright" width="300" class=" "]Дони нарани сериозно Маги Халваджиян Дони нарани сериозно Маги Халваджиян[/caption]

В момента Маги и Дони работят заедно в X Factor, но различията им са доста сериозни. Любимият на Нети така и не успя да превъзмогне начина, по който Кристина Дончева напусна шоуто. Дони желаел най-добрите гласове за финала, докато арменецът не го интересувало нищо, освен да получава дивиденти от музикалното шоу.

Със Слави Трифонов също се работи трудно, но се очаква повече да си допаднат с Дони. За разлика от Халваджиян, Дългия също е артист като Добрин Векилов, което е добър знак, че работата им няма да търпи различия, каквито имаше в X Factor. Ако не друго, Слави е доказал, че за него талантът винаги е на първо място.

"Очакваме страхотен сезон на "България търси талант". Записват се уникални хора, има вероятност да се получи нещо историческо за страната ни. Със Слави е огромно удоволствие да се работи. Страхотен професионалист е." - споделя човек от кухнята на предаването.

Маги Халваджиян обаче едва ли ще прости действията на Дони, които определя като предателство. Заради тях известният певец може и да не получи покана за следващия сезон на X Factor, което ще е жалко, защото той е един от малкото музикални професионалисти в това шоу.