Камелия потрива доволна ръце, Глория се яви доказателство за нея!

Скандалите в "Пайнер" никога не спират. След като Камелия напусна с гръм и трясък компанията, сега почти е сигурно, че и примата Глория ще го стори. Раздорите между нея и Митко Димитров са достигнали връхната си точка и както Kliuki.bg ви информира вече - очаква се през лятото Глория да се раздели с фирмата, която й даде цялата слава дотук.

Камелия обаче е повече от щастлива, че Глория ще си тръгне. Тя счита, че изпълнителката на "Пясъчни кули" е доказала, че през есента, когато Ками се раздели с "Пайнер", това, което, стори, е било съвсем основателно.

[caption id="attachment_334482" align="alignright" width="300" class=" "]Камелия знае истината за "Пайнер" Камелия знае истината за "Пайнер"[/caption]

"Видяхте ли сега, че не аз съм виновната за раздялата?! Години наред търпях да гледам как други обират наградите, а моите песни са сред най-слушаните в дискотеките. Браво на Глория. Това доказва, че не певиците са виновни, а някой друг." - изригнала Камелия пред приятелки.

Камелия вече има собствена продуцентска компания, но все още не е реализирала някакъв проект с нея. Засега Ками разчита на старите си хитове, които бяха създадени благодарение на "Пайнер". Глория пък още се води на работа при Митко Димитров, но всичко е само фиктивно. Примата нито има намерение да направи нова песен, нито има голямо желание да участва в нощните клубове. Ясно е, че "Пайнер" печели доста при всяко появяване на свой изпълнител в дискотека. Глория обаче вече смятала клубовете за под достойнството й и искала само концерти и различни участия по мероприятия.

Митко Пайнера е на път да загуби всички звезди, които направиха компанията му най-известната в света на попфолка. Камелия вече си отиде, а Глория следва стъпките й. Има вероятност Ивана също да напусне, тъй като от няколко години развитието й спря напълно. Това е рискът да залагаш на новите певици, както прави Пайнера.