Алекс Раева не е на себе си, а семейството й се чуди как да й помогне!

Певицата и водеща на "Х Фактор" Алекс Раева винаги е била трезвомислеща и силна жена, или поне изглеждаше такава още откакто се появи в "Шоуто на Слави", та до ден днешен. Силата й обаче рухна с трясък, а близките й се видяха в чудо след шокиращото разкритие, което Алекс Раева направи преди няколко дни. Това разказаха разтревожени приятели на чаровницата.

Все още не се знае какво точно се е случило с Алекс Раева, за да изпадне в това състояние на отчаяние, но тя заявила пред семейството си, че нещо с нея не е наред и скоро ще й се случи нещастие. Шокиращите думи на Алекс първоначално така притеснили семейството й, че горките хора се разплакали - убедени, че Алекс е научила за страшно заболяване.

[caption id="attachment_334478" align="alignright" width="300"]Алекс Раева Алекс Раева уплаши до сълзи близките си, какво се случва с нея?![/caption]

Ако това, от което страда Алекс Раева, наистина е заболяване обаче, то ще се окаже по-скоро психическо, тъй като тя буквално е обзета от мания за злини и преследване. Водещата успяла да шашне дори колежката си Мария Игнатова, на която също не спирала да повтаря, че я преследва нещастие и е омагьосана.

"Не знаем какво стана, но не вярваме Алекс да се е побъркала просто така. Вероятно знае нещо, което останалите не знаят, но продължава да го крие. Единственото, което говори е, че има направена магия, че се чувства все по-зле и че я е страх да не й се случи нещо лошо. Наскоро дори си върза от прословутите червени конци против лоша енергия на Кабала. Дано поне това я поуспокои", коментират притеснени приятели на чаровната водеща.

Всъщност за състоянието на Алекс Раева има само едно логично обяснение и то е, ако певицата действително е бременна, както се предполага отскоро. Присъщо за много бременни жени е да изпадат в състояние на неоправдана тревожност, особено ако са преминали 30-те години и се страхуват подсъзнателно от раждането и бременността.

Ако действително това е причината за неадекватното състояние и страховити думи на Алекс Раева, то ще разберем скоро, тъй като само след няколко месеца коремчето вече ще й проличи. И дано да не се окаже права в подозренията си, че някой й желае злото толкова силно, че да й изпрати черна магия.