Тони Стораро разкри истината за отношенията си със Софи Маринова

Поп фолк певеца Тони Стораро направо предизвика токов удар с признанието си. У тези, които искаха да чуят друго. „Човекът глас” буквално изригна заради нелепите обвинения по свой адрес, пише HotNews.bg.

Из фолк средите дълго се интригантстваше, че Софи Маринова първа хлътнала по човека глас. Непрекъснато ходела с него по участия, звъняла му непрестанно, канела го на гости. Той пък обещавал да се разведе със съпругата си и да заживее с нея под един покрив. Двамата дори почивали заедно на екзотични ваканции, но тайно. Но накрая все пак той й „вързал тенекия” и изобщо нямал намерение да си напуска семейството.

И след като разбрал, че ще става татко певецът пуснал мутри по следите на Софка, за да я заплашат и принудят да махне бебето. Тази упорита клюка буквално взриви нагнети на макс чалга и хайлайф средите, разбра и  Kluiki.bg.

[caption id="attachment_334485" align="alignright" width="300"]Тони Стораро и Софи Маринова били само приятели Тони Стораро и Софи Маринова били само приятели[/caption]

Припомняме, че ромската перла взриви публичното пространство с веста, че ще става майка за втори път. След като се раздели с Дачо, сина на бившия й съпруг, певицата нямаше сериозни връзки. И изведнъж 39-годишната поп фолк певица разкри мистериозната си бременност. За баща посочи младок, с който се запознали случайно в дискотека. Но съмнението остана и около неизвестния татко се завъртяха две известни имена. Едното бе това на колегата й Тони Стораро.

Тони отрече категорично да е „ баща и убиец на детето на Софка”. Певецът с кадифения глас подчерта, че съпругата му и Софи Маринова се познават и са приятелки от десетина години. Обвиненията наранявали него и фамилията му, защото той е добър баща и възпитава в добродетели двамата си сина. Не се чувства като звезда и не всяка една лъжа доста го разстройва. На феновете си Тони Стораро пожела да са живи и здрави, и да не вярват на неистини. А за Софи Маринова още дълго да си партнират и да са все так добри и искрени приятели.