Константин не може да повярва, че Галин ще му вземе наградата под носа!

Скандалите преди наградите на "Пайнер" започват да взимат връхната си точка. Оказва се, че не само жените могат да се карат жестоко помежду си, но и мъжете. Константин е научил, че този път "Певец на годината" ще отиде при друг изпълнител и това меко казано го е вбесило. Коцето години наред бе свикнал да се радва на нищожна конкуренция при мъжете, но новоизлюпен изпълнител е на път да промени това, научи Kliuki.bg.

Става въпрос за младия Галин, който тази година е спряган за първото място при мъжете. Митко Пайнера искал най-накрая да промени статуквото, за да има интрига. Затова смятал да отреди най-голямата мъжка награда на певеца, който придоби доста голяма слава през 2014 г. - Галин.

[caption id="attachment_334509" align="alignright" width="300" class=" "]Константин бесен на Галин Константин бесен на Галин[/caption]

Константин обаче не мисли да оставя нещата без последствия. Той бил бесен и не защото този път няма да бъде номер едно, а защото ще бъде детрониран от човек, който не го заслужавал.

"Ок, нека да не съм първи, но какво, по дяволите, ще прави точно това момче на върха?! Изпълнители като Милко Калайджиев никога не са печелили наградата, а това момченце ще я печели..." - беснеел Коцето пред свои близки.

Очаква се новата дуетна половинка на Алисия да саботира церемонията и изобщо да не се появи да види как Галин го детронира. Митко Димитров обаче не търпи такива своеволия. Ако действително Константин си позволи да го направи, то той може да последва съдбата на Камелия и да излезе от "Пайнер". Дуетът му с Алисия от "Ара мюзик" намекна именно за това.

Най-запомнящият се хит на Галин през миналата година е дуетната песен с Камелия. Коцето не считал, че заради една песен си заслужава който и да било да става Певец на годината.