Мария Шарапова плаче в обятията на Гришо

Мария Шарапова плаче в обятията на Гришо
5 (100%) 2 votes

Мария Шарапова изживява много тежко поражението си в Мелбърн!

Изключителна мъка тормози душата на Мария Шарапова. Рускинята е съсипана от загубения финал на Australian Open и цял ден не е излизала от стаята си, въпреки че трябваше да си замине от Мелбърн след мача. Григор Димитров е при нея и я утешава, научи Kliuki.bg.

„Маша много мрази да губи. Това е присъща черта в характера на всеки роден победител. На всичкото отгоре е и много чувствителна личност. Много се надяваше да спечели в Австралия и сега е повече от разочарована.“ – споделят близки до рускинята.

Мария Шарапова съсипана след загубата от Серина Уилямс

Мария Шарапова съсипана след загубата от Серина Уилямс

Гришо през цялото време бил до своята любима и я защитавал от нападките на баща й. По непотвърдени данни Юрий бил бесен на щерка си и обвинявал Григор Димитров за поражението й. Той по принцип не харесва българина, а сега имал и доста удобно оправдание да упреква Мария под предтекст, че Гришо я разсейва и й влияе зле на кариерата.

Както вече писахме, Григор Димитров още не е получил потвърждение за сватба от Шарапова, въпреки че отдавна й е направил предложение. Причината е в Юрий, който правел всичко възможно да раздели щерка си от българина. Това тормози психически Маша от месеци, а загубата в Мелбърн просто я довърши.

„Много й се насъбра в последно време. Всяка на нейно място щеше да бъде безкрайно щастлива, но при Маша нещата винаги трябва да са максимални. Тя иска лидерството в тениса, иска да се омъжи за любимия човек, но и да не разваля отношенията си със семейството. Все високи цели и е трудно да ги изпълниш всички наведнъж.“ – разкриват приятели на Мария Шарапова.

Григор Димитров може да е нежелан за зет, но никой не може да му отрече, че винаги подкрепя Маша и се стреми да й дава сили в тежките моменти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар