Драма: Щерката на Уитни Хюстън в кома

Драма: Щерката на Уитни Хюстън в кома
5 (100%) 3 votes

Детето на световно известната изпълнителка Уитни Хюстън е в тежко състояние – в изкуствена кома е. Изпаднала в безсъзнание, открита във ваната, с отток на мозъка.  Боби Кристина Браун е вече на 21-годишна възраст, открита е от съпруга си Ник Гордън.

Чаровницата Боби Кристина, както се коментира и в изданието „Всеки ден“, е открита в безсъзнание, девойката е откарана в болница в Атланта. Момичето е единствена щерка на покойната Уитни Хюстън и Боби Браун – също музикант. Те имаха бурна връзка, след което се разведоха, но оставиха след себе си една красива девойка.

Боби Кристина Браун е в болница в изкуствена кома

Боби Кристина Браун е в болница в изкуствена кома

Боби Кристина и Ник Гордън са женени от година, момчето също е отгледан предимно от Уитни Хюстън, но не е бил официално осиновен. Ник Гордън и Боби Кристина са отгледани като брат и сестра, но нямат кръвна връзка помежду си. В дома на младата двойка не са открити незаконни вещества или някакви улики за правен опит за доброволно прекратяване на живота от страна на момичето, научи Клюки.БГ.

Дъщерята на Уитни Хюстън е в тежко състояние

Дъщерята на Уитни Хюстън е в тежко състояние

Боби Кристина преживява много, много тежко загубата на майка си. Няколко пъти е приета в клиника за лечение на нервите, поради нервен срив. Няма официално изразена версия за инцидента, който е довел Боби Кристина до изкуствена кома, заради оток на мозъка.

Ник Гордън и Боби Кристина, женени от година

Ник Гордън и Боби Кристина женени от година

Смъртта на певицата, изпяла множество хитове – Уитни Хюстън, известна и с роли в киното, като най-известната е тази от филма „Бодигард“, бе преди три години. Само на 48-годишна възраст носителката на престижното отличие „Грами“ намира рано края на живота си. Очевидно това отключва много тежки проблеми в състоянието на детето й Боби Кристина Браун, която е била много млада, за да понесе тази сериозна и болезнена загуба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар