Камелия Воче вече и успешен писател – кулинар

Камелия Воче вече и успешен писател – кулинар
5 (100%) 3 votes

Певицата Камелия Воче, която нашумя много във „ВИП Брадър“, се готви за трети брак, сватбеното тържество ще бъде на италианска територия – в Неапол.

От там именно е и нейният последен избраник – той е италианец, заедно са близо две години, родом от региона край град Неапол е той и семейството му. Заради тях, Камелия – певица и кулинар, смята да стегне италианска сватба, но наесен.

Засега Камелия Воче не открива много други подробности, освен че ще бъде тази година и ще бъде в Италия.  Освен добре пеещ изпълнител, Ками стана известна напоследък повече и с големите си кулинарни постижения. Издаде цели две книги с рецепти, които пожънаха голям успех. Изданията, пълни с кулинарни достижения на певицата с прозвището Камелия Воче, са доста луксозни, но съдържат и много лесни, бързи рецепти за напрегнатото ежедневие на повечето съвременни домакини у нас и по света.

Камелия - кулинарката на джаз сцената у нас

Камелия – кулинарката на джаз сцената у нас

Затова и книгите на Камелия Воче се купуват много. Те добиха популярност не само сред родния ни книжен пазар, но и в други страни – Турция, както и Италия, научи Клюки.бг.

Камелия Воче се готви за трети брак на есен

Камелия Воче се готви за трети брак наесен

Самата Камелия Воче пък разказва, че е силно изненадана от успеха на книгите си, особено в Италия, където конкуренцията е голяма, защото много дами, които са в телевизията или в шоубизнеса по един или друг начин, често се решават да издават книги с рецепти. Това там е доста традиционно явление. Затова именно Камелия Воче не е очаквала, че ще се появи интерес и към нейните непретенциозни издания.

Както знаем, Камелия Воче е на 52 години, има два брака зад гърба си и сега се подготвя за трети опит в любовта за цял живот, затова й желаем късмет и щастие. Дано този път успее и получи щастието, което търси от много години насам.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар