Ани Салич не иска да вижда Вики Петрова даже на снимка

Ани Салич не иска да вижда Вики Петрова даже на снимка
4.6 (92%) 5 votes

Ани Салич никога няма да забрави обидата от Виктория Петрова

Минаха немалко години, но лошите спомени на Ани Салич все още не са се заличили. Слуховете за мъжа й Бранко и колежката й Вики Петрова я направиха за смях навремето, но по-лошото е, че болката остава и до днес. Едно от най-приятните чувства, които Ани е изпитала, напускайки Би Ти Ви, е свързано с факта, че вече няма да й се налага да гледа всеки ден жената, която я злепостави пред цяла България, научи Kliuki.bg.

„Ани е прекрасен човек, но хубавите хора не получават винаги това, което са си заслужили. Така е в живота, винаги е било така. Със сигурност бракът й мина през много трудности, но любовта е по-силна от всичко, когато е истинска. И все пак… някои неща не могат да се забравят.“ – шушукат познатите на Ани Салич.

Ани Салич винаги ще помни срама, който й нанесе Вики Петрова

Ани Салич винаги ще помни срама, който й нанесе Вики Петрова

За авантюрите на Вики Петрова се говори отдавна. Най-красивата журналистка на Би Ти Ви плени няколко мъжки сърца, но така и не намери това, което да бъде за цял живот с нея. Петър Бакърджиев и Юксел Кадриев разбраха какво е Вики да те „употреби“, а последно се говореше, че и любимият на шефката й Гена Трайкова – Иван Георгиев, е залитнал по варненската хубавица.

От всички флиртове обаче този с Бранко остана най-запомнящ се, защото тогава Ани Салич бе силно наранена. Въпреки това, тя остана вярна на БТВ и напусна чак години по-късно. Лошите спомени обаче останаха вечни. Слуховете твърдят, че Ани Салич все още презирала Виктория и не искала да я вижда даже на снимка. Вики опитала няколко пъти да се извини, но без успех. Сигурно е, че двете повече никога няма да искат да работят заедно. Дали обаче съдбата няма отново да ги събере?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Ани Салич не иска да вижда Вики Петрова даже на снимка”

 1. Joana Rubin

  февр. 01. 2015

  ани да си седи в къщи.

 2. зрител

  февр. 02. 2015

  Тая дебела крава дали иска някой да я гледа но ни я натрапват всяка вечер .Грозна и отвратителна лелка на която много ще и подхожда да се занимава с животновъдство .

 3. W

  февр. 02. 2015

  ТОЯ БРАНКО ЛИ Е КАКЪВ Е ТОЛКО ЛИ НЯМА ПАРИ ДА СИ СЛОЖИ З ЗЪБА -ЩРЪБАВЕЦ ГРОЗЕН КАТО ЖЕНА МУ АНИ ДЪРТАТА ЛЕЛКА.

Добавете коментар