Слави Трифонов бие шута на Виктор Калев заради новата му любов?

Слави Трифонов бие шута на Виктор Калев заради новата му любов?
5 (100%) 6 votes

Слави Трифонов е бесен на своя актьор, защото е бил лъган в продължение на години!

Див скандал в „Шоуто на Слави“ е на път да изкара Виктор Калев от предаването. В събота вестник „Уикенд“ излезе със сензационна новина за новата любов на актьора и че живеел с мъж. Веднага щом прочел статията и видял снимките, поместени в нея, Слави Трифонов се заел да разучи за какво става въпрос. Като узнал, че Виктор си пада по мъже, Дългия се почувствал предаден и обиден. В продължение на много години Калев отричал пред всички, включително и пред началника си, че има влечение към мъже. Главната причина е в самия Слави, който по принцип често осъжда подобен избор от хората. Актьорът можел да признае всичко още в началото, но се страхувал много да не изгуби работата си в шоуто.

Слави Трифонов може да уволни Виктор Калев, след като разбра истината за него

Слави Трифонов може да уволни Виктор Калев, след като разбра истината за него

Така близо 10 години Виктор Калев бил принуден да крие истинската си същност, докато преди дни папараци не го уловиха да се прибира у дома с млад мъж, с когото делял апартамента си от няколко месеца насам. Нито „Ку-ку бенд“, нито Слави Трифонов подозирали какъв всъщност е актьорът. Затова когато Дългия разбрал истината, останал разочарован, но не защото подчиненият му се оказал различен, а защото го е лъгал много време. Слави го считал не само за човек, с когото работи, а и за приятел.

Шоуменът побързал да поиска сметка от Виктор и скандалът избухнал. Трифонов много държал на Калев, защото го считал за страхотен талант, но лъжите му толкова го разочаровали, че той дори заплашил актьора с уволнение. Kliuki.bg припомня, че резервният актьор на шоуто Тодор Башиянов само чака своя шанс за постоянна работа. Въпреки че и за него се говори, че харесвал мъже, за разлика от Виктор, Тодор никога не го е криел и често забива млади мъже по баровете, както твърдят очевидци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Слави Трифонов бие шута на Виктор Калев заради новата му любов?”

  1. Лидия Райкова

    февр. 03. 2015

    Не ме интересува сексуалната ориентация на Виктор Калев. Виктор Калев е уникален български комик. Дерзай, Викторе!

Добавете коментар