Слави Трифонов е бесен на своя актьор, защото е бил лъган в продължение на години!

Див скандал в "Шоуто на Слави" е на път да изкара Виктор Калев от предаването. В събота вестник "Уикенд" излезе със сензационна новина за новата любов на актьора и че живеел с мъж. Веднага щом прочел статията и видял снимките, поместени в нея, Слави Трифонов се заел да разучи за какво става въпрос. Като узнал, че Виктор си пада по мъже, Дългия се почувствал предаден и обиден. В продължение на много години Калев отричал пред всички, включително и пред началника си, че има влечение към мъже. Главната причина е в самия Слави, който по принцип често осъжда подобен избор от хората. Актьорът можел да признае всичко още в началото, но се страхувал много да не изгуби работата си в шоуто.

[caption id="attachment_334646" align="alignright" width="300" class=" "]Слави Трифонов може да уволни Виктор Калев, след като разбра истината за него Слави Трифонов може да уволни Виктор Калев, след като разбра истината за него[/caption]

Така близо 10 години Виктор Калев бил принуден да крие истинската си същност, докато преди дни папараци не го уловиха да се прибира у дома с млад мъж, с когото делял апартамента си от няколко месеца насам. Нито "Ку-ку бенд", нито Слави Трифонов подозирали какъв всъщност е актьорът. Затова когато Дългия разбрал истината, останал разочарован, но не защото подчиненият му се оказал различен, а защото го е лъгал много време. Слави го считал не само за човек, с когото работи, а и за приятел.

Шоуменът побързал да поиска сметка от Виктор и скандалът избухнал. Трифонов много държал на Калев, защото го считал за страхотен талант, но лъжите му толкова го разочаровали, че той дори заплашил актьора с уволнение. Kliuki.bg припомня, че резервният актьор на шоуто Тодор Башиянов само чака своя шанс за постоянна работа. Въпреки че и за него се говори, че харесвал мъже, за разлика от Виктор, Тодор никога не го е криел и често забива млади мъже по баровете, както твърдят очевидци.