Ива Екимова принуди приятелят си да се жени за нея!

За разлика от повечето дами, Ива Екимова не страда от излишни романтични сантименти и след като години наред Петрозар Филипов не й предлагаше брак, пиарката е решила да постави нещата под свой контрол. Двойката се е разхождала по улиците на София, когато ненадейно се озовала пред магазин за бижута. Ива в прав текст попитала Петрозар дали няма да й купи годежен пръстен, за да стане любовта им официална. Музикантът леко се шашнал, но притиснат до стената нямало как да откаже, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334650" align="alignright" width="300" class=" "]Ива Екимова "изнуди" Петрозар Филипов да стягат сватба Ива Екимова "изнуди" Петрозар Филипов да стягат сватба[/caption]

Така изведнъж двамата се озовали в бижутерския магазин, избирайки пръстен. Повечето бъдещи булки предпочитат да бъдат изненадани с романтично предложение, но Ива Екимова явно не е сред тях. Тя не само не дочакала мъжът й да й предложи, но и сама си избрала годежния пръстен, който нямала търпение да нахлузи на пръста си.

По този начин брадърката успя да си изпроси годеж, който жадува от години. Тя обаче няма намерение да спира дотук. Ива смятала да организира огромно тържество по случай бъдещия си брак. За повечето жени може би подобни действия са под достойнството им, но явно не и за Екимова.

"Никога не са я интересували подробностите. Ивето е извисена духовно личност, заради което е над много неща. За нея е важно мъжът да я обожава, да дава всичко за щастието й. Намери го с Дими, но мисля, че и след това го откри," - споделя приятелка на пиарката.

Не се знае дали Петрозар е имал намерение да се жени за Ива Екимова, но се предполата, че е така, понеже двамата делят общ дом от много години насам. Музикантът прие щерката на тв водещата като своя, понеже Дими му беше добър приятел. Това е една от причините Ива да се влюби лудо в Петрозар.