Жени Калканджиева смята, че е въпрос на време Стефан Манов - Тачо да се завърне при нея!

Вярно е, че Жени Калканджиева и Тачо спретнаха страхотен цирк в името на парите, но е много вероятно отното парите да ги съберат. Както е известно, Стефан Манов побърза да напусне жена си веднага щом грабна хонорара си от "ВИП Брадър". Той обаче вече е почти изхарчен. "Уикенд" писа, че Тачо е дал 120 хил. лв. за чисто ново "Ауди", което намалява значително банковата му сметка. Остават му още няколко хилядарки и скоро ще бъде отново онзи "бедняк", който няма нищо собствено, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334658" align="alignright" width="300" class=" "]Жени Калканджиева вярва, че Тачо отново ще се озове в прегръдките й Жени Калканджиева вярва, че Тачо отново ще се озове в прегръдките й[/caption]

Именно от сериозно намалялата сума от хонората на Тачо произлизала и надеждата на Жени Калканджиева, че съвсем скоро мъжът й пак щял да я потърси да се съберат. Мис България `95 считала, че Стефан Манов е тотално безотговорен и изобщо не си правел сметката. Без да има някакви месечни доходи, той си позволил да харчи над 100 бона за автомобил, което ясно доказвало, според Жени, че не може да се издържа сам.

"Тачо е като дете. Изобщо не мисли за последствията. Днес може да даде хиляди за някаква глупост, а утре да няма дори левче за хляб. Такъв си е той и затова се нуждае от стабилна жена до себе си, която да го контролира. Иначе ще затъне в един куп дългове." - категорични са познатите на Тачо.

Според слуховете, Жени Калканджиева не изживявала трудно раздялата със съпруга си, защото не вярвала той да издържи дълго без нея. Хубавицата била убедена, че в мига, в който профука целия хонорар, отново ще се озове на вратата й, молейки за прошка. Ако това се окаже истина, то можем да прогнозираме, че още на Св. Валентин двамата ще празнуват заедно.