Тотален фарс изхвърли Пламен и Иво от X Factor

Тотален фарс изхвърли Пламен и Иво от X Factor
5 (100%) 3 votes

Пламен и Иво са аут от X Factor след скандален полуфинал!

X Factor вече има своите финалисти. Това са Славин Славчев (Варна), Михаела Маринова (София) и Невена Пейкова (Търговище). Тримата се класираха след победа над групата Пламен и Иво в полуфинален сблъсък, видя Kliuki.bg.

От шоуто обаче поставиха под съмнение достоверността на елиминациите, понеже бяха дадени 2 допълнителни минути, в които да може да се гласува за братята и за Невена. Аргументите на предаването бяха, че гласовете са изключително близки като краен вот, но мнозина се съмняват в това, че е имало нужда от малко повече време за фалшифициране на резултатите в полза на 19-годишната девойката.

Пламен и Иво изхвърчаха от X Factor

Пламен и Иво изхвърчаха от X Factor

Пламен и Иво не успяха да постигнат прецедента в X Factor и да се превърнат в първата група, която да участва на финал. Братята всъщност бяха единствената група от тези на живите концерти, която се яви още на кастингите като група. Те завладяха голяма част от феновете на шоуто и най-вече момичешката аудитория.

Отпадането на Пламен и Иво до голяма степен може да се оприличи на фарс, който се разигра от продуцентите на предаването. Малко са онези, които биха повярвали, че разликата в гласовете е била под 1%, за да се добавят допълнителни минути. Освен това Саня Армутлиева е менторът на Невена, а е известно, че именно Саня ще продуцира цял албум на победителя.

„Самото участие на Саня сред менторите е подигравка с истинността на това шоу. Много ясно, че тя ще си хареса кого да продуцира и ще си го бута. Така стана с Наско миналата година, но накрая я досрамя да даде победата на човек, който не може да пее.“ – коментират масово феновете на X Factor.

Пламен и Иво от своя страна запазиха достойнство и напуснаха сцената на шоуто с широка усмивка, заявявайки че дори полуфиналът е огромен успех за тях и че няма да спрат с музиката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Тотален фарс изхвърли Пламен и Иво от X Factor”

 1. Tsanka Ilieva

  февр. 02. 2015

  Ами то си пише най-отгоре-КЛЮКИ!Човек,като чете из нета коментарите по повод шоуто,остава с впечатление,че половин България е с музикално образование,а другата половина-даже с докторати по музика!Аз много харесвам Пламен и Иво,но каквото и да се пише-Невена е в пъти по-висока класа от тях!

 2. меди

  февр. 03. 2015

  Отдавна трябваше да отпаднат ! Дори се задържаха твъъъъъъърде дълго! Заеха мястото на много по-кадърни от тях !!!

 3. Коко

  февр. 03. 2015

  Фаворитите са Невена и Михаела, даже и Славин трябваше отдавна да е отпаднал, видя се на последните няколко предавания колко се отличаваше от останалите, къде къде по-достойни и можещи имаше от него, лошото е че зрителя гледа а не слуша

Добавете коментар