Емилия пострадала като неопитно момиче в ръцете на безхаберен заболекар, което можело да й коства кариерата

Емилия таи безкрайно уважение към продуцента си не от страх заради кариерата си, а защото й подал ръка като била бедно, малко момиче.

Певицата днес е от Първия ешалон на чалга-гиганта. Тя се радва на изключително уважение от страна на колегите. Има богат любим, който й подпомага кариерата, макар да има всички основания да си живее живота като милионерша. Емилия обаче предпочита да има убийствен режим на живот и то не просто защото обича сцената, научи kluiki.bg.

Певицата се доказа като дисциплиниран професионалист и като съвсем млада майка. Тя все още си причинява нощно кръстосване из цялата страна, за да е адекватен родител и работеща певица. Основната причина се има име и то е...Митко Пайнера!

Да, всички кукли, които взимат Годишните награди на телевизия „Планета” благодарят на своя продуцент и съпругата му, но Емилия не е от блюдолизките. Тя не се страхува от провал, тя просто гледа не Митко Пайнера като спасител!

Когато дошла сам-сама в Димитровград, малка, неопитна и бедна, допускала грешки и страдала сериозно от това. Заради проблем със зъбите, например, щяла да загуби не само красотата си. Попаднала на безхаберен спец и нещата станали страшни! Не била заплашена суетата й само, но и здравето й! Зъбите й били съсипани. Трагнала инфекция и нещата щели да станат непоправими, ако не направи нещо по най-бързия начин. Познавала само семейството на Пайнера и звъннала за помощ. Емилия благодари на Пайнера Инженерът намерил подходящ специалист чак в столицата. Услугите му стрували скъпо и дълго време трябвало да пътува всеки ден в продължение на половин година от Димитровград до София. Емилия била на квартира, а лечението й било непосилно за начеващата певица и семейството й. В трудния момент и помогнал Пайнера – платил всичко, каквото било необходимо, за да се оправи момичето, което дори нямало особена популярност.

Днес Емилия има блестяща усмивка и може да си позволи всичко. Дори Коко Динев признава, че я слуша. Певицата обаче има респект и демонстрира послушание само пред двама. Ако искате подчинение от Емилия, търсете помощ от майка й или от Митко Пайнера!