Миро променя целия си живот, отново става мъж за пример!

Певецът Миро е решил да загърби всичките си залитания по мъже през годините и отново да стане ухажор само на жени, научи Kliuki.bg. От доста време той сменяше непрестанно половинките си, като се спираше ту на мъже, ту на жени. Годините обче текат безпощадно и това е накарало поп идолът на момичетата да преосмисли живота си. Певецът бил решен да си потърси свястна жена, с която да се установи и най-накрая да има собствено поколение.

[caption id="attachment_334700" align="alignright" width="300" class=" "]Миро тръгва да си търси жена Миро тръгва да си търси жена[/caption]

През последните 15 години слуховете пращаха Миро с кого ли не. Още като млад сервитьор в София той е бил един от най-големите свалячи на красавици в заведението. В последствие обаче славата го погълна и го развали от морална гледна точка. Отношенията му с дуетната му половинка Галя не бяха строго професионални, колкото и двамата да твърдят това. Това обаче не спираше Миро да се вижда с различни красавци, с които също въртеше любов.

Все пак от известно време изпълнителят на "Губя конторл" отново си пада само по жени. Той имаше мимолетна лятна авантюра със Светлана Чепразова, на която беше треньор в "Гласът на България". След нея явно е решил, че е време да стане отново истински мъж, заради което даже спрял да си бръсне цялото тяло и в момента бил с наболи косми по краката и гърдите, освен обичайната му лека брада на лицето.

"Миро осъзна, че този живот на вечни купони и много работа не може да продължава още дълго. Той чукна 40 и е време да остави нещо повече на света, освен страхотното си творчество." - споделя приятел на певеца.

Така Миро в момента се е озовал в изходна позиция относно личния си живот. И преди години, когато беше никому неизвестен, той беше мъж, търсещ подходящата жена.