Васко Василев призна: Да, тя е Жената!

Васко Василев призна: Да, тя е Жената!
4.1 (81.18%) 17 votes

Васко Василев е лудо влюбен и изживява своята втора младост!

Като всяка творческа личност, и Васко Василев е непоправим романтик и много чувствителен човек. От години той се лута в търсене на любовта, а всъщност тя винаги е била до него. Жената, с която се радели преди 8 години, днес отново го прави щастлив. Става въпрос за Памела Никълсън, която е майка на звездата Ванеса Мей. Навремето двамата се разделиха по неясни много причини, но очевидно най-после са осъзнали, че един без друг не могат да живеят, не и без любов помежду им, научи Kliuki.bg.

Васко Василев отново влюбен

Васко Василев отново влюбен

„Винаги съм я обичал. Жалко, че ми трябваше толкова много време да осъзная, че друга не може да ми даде това, което Пам ми дава. Това е жената, с която мога да си кажа всичко. Връзката помежду ни е много повече от любовна. Има приятелство, което устоя на всичко толкова много години. До болка съм влюбен в нея.“ – разкрил Васко Василев пред свои близки.

Васко и Памела пак са заедно

Васко и Памела пак са заедно

В момента двойката изживява наново любовните трепети от началото на своето познанство преди 22 години. Тогава двамата са били по-млади, но любовта им е била все така силна. Цели 12 години те прекараха един до друг, след което се разделиха. Хубавото обаче е, че са осъзнали грешката си, макар й 8 години по-късно.

„Обожавам го. Само като ме погледне, целият ми свят се преобръща. С този човек съм споделяла целия си живот и продължавам да го правя.“ – казва за Васко неговата любима.

Цигуларят бил толкова хлътнал, че вече мислел за ново съвместно съжителство с Памела. Въпреки че неговата работа изисква непрестанно бродене по света, Василев смятал да предложи на своята възлюбена да се пренесе при него. Музикантът не издържал и миг без половинката си и съжалявал, че навремето изобщо я е пуснал да си отиде от него.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Васко Василев призна: Да, тя е Жената!”

 1. кети

  февр. 03. 2015

  не мога да го разбера…млади , красиви мъже, а харесват лелки…Това си е комплекс за малоценност

 2. Тодор хубавеца

  февр. 04. 2015

  до предната:
  Никога няма да го разбереш, защото НИКОГА няма да си дори на йота като „лелката“ Памела, за да знаеш какво намира в нея. Така, че продължавай да се чудиш селската и да броиш годините на тоз и оня- през оная му е на ВВ.

 3. дядка

  февр. 08. 2015

  ей , хубавецо, и ти си комплексар щом харесваш лелки.Много пламенно защитаваш тезата си и ти ли си лягаш с лелички…Нашият Васко я превъзхожда във всичко тая Памела. Ами след 10 години , когато Васко още ще е красив и млад, тая дърта чанта ще е с провесени меса да те е гнус да я гледаш, камо ли да си лягаш с нея

 4. ивайло манолов

  февр. 08. 2015

  И ВАСКО ВЕЧЕ НЕ Е В ПЪРВА МЛАДОСТ,А ПАМЕЛА Е КЪДЕ-КЪДЕ ГОТИНА ,С КОЯ ДА Я СМЕНИ-ТЯ Е ТОЛКОВА КРАСИВА,ЗА ТАЛАНТА И ДА НЕ ГОВОРИМ,ЗА ИНТЕЛЕКТА СЪЩО,А И КОЛКО НАПРАВИ ЗА ВАСКО ЗА ТОВА,КОЕТО Е ТОЙ В МОМЕНТА.ПРОБВА ТОЙ ,НО СРАВНЕНИЕТО Е В ПОЛЗА НА ПАМЕЛА И ЗА ТОВА,ДАЙ БОЖЕ ДА Е ЩАСТЛИВ, ТОЯ ТАЛАНТЛИВ ЧОВЕК

Добавете коментар