Камелия Воче показа убийствен годежен пръстен (Виж къде избягаха с италианеца)

0

Камелия Воче живот си живее след ВИП Брадър, независимо от острия език на бившия й най-добър приятел Евгени

Камелия Воче буквално разцъфтя след престоя си във ВИП Брадър.

Усилията на Евгени Минчев да я очернят като незначителна персона, която се издържа с невърнати заеми, не успяха да засегнат певицата. Дамата, която изгуби доста от изискаността си покрай битката с хигиената и клана Вулеви, е по-щастлива от всякога, научи kliuki.bg.

На възраст, когато престъпно много жени се отказват от любовта, Камелия Воче се реши да се венчае за трети път. Вечната оптимистка в любовта преживя два развода. Като много млада и с малко дете напуска първия си мъж заради алкохола. Образцовият й втори пък се оказа подляр, който има щения към детето й. Божидар Искренов пък й донесе бурна любов, но подновената им история приключи безславно.

Камелия Воче получи гигантски годежен пръстен
Реалитито й донесе повече успех, отколкото загуби

Камелия Воче оцеля през всички тези перипетии и все пак получи подарък от съдбата. Заможен доктор от Италия й върна усмивката на лицето! Въпросният господин не искал да влиза в Къщата, но своенравната певица рискувала. Тя тресеше къщата със скандали, Минчев се постара да я компрометира, но на излизане я чакаха само положителни емоции.

Децата й бяха доволни да я прегърнат отново, а щедрият господин доктор осъзна какво има в нейно лице. Бъдещият трети съпруг на Камелия Воче и подари един доста фрапантен годежен пръстен:
kamelia voce prasten
Развълнуваната като девойче реалити-героиня се похвали на приятелите си в социалната мрежа. Твърденията, че не дължи пари на никого, наистина ще се окажат верни. Добрият чичо доктор едва ли ще остави да очернят любимата му като некоректна. Междувременно влюбените в златна възраст избягаха в южна Италия в китно малко градче.
kamelia voce lux
Камелия Воче доволно отбеляза супер успеха на готварските си книги и както изглежда изживява истинска втора младост.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.