Елена Кучкова се отърва от ролята на актуална плеймейтка, а престижното гадже не й се сърди заради „Папараци”

Елена Кучкова пърха от щастие – има възможност да се похвали с гаджето, без да й се карат и без да създаде проблеми.

Хубавата бивша плеймейтка в рамките на седмици се отърва от вече нежеланата корона на първа изкусителка. В момента, който актуалното „зайче” Виктория Ананиева пое нейния товар, блондинката си отдъхна и реши да си гледа живота като всяко средностатистическо момиче.

Точно като такова, Елена Кучкова изживява дива радост като случи на любим. Макар й малко големичък и с един развод зад гърба си, Любомир Ников се оказа наистина ларж човек, убеди се kliuki.bg.

Той не просто я обсипва с огромни букети цвета и й гарантира лукс, какъвто не е виждала никога, но и й прости, че лъсна по телевизията. Елена Кучкова беше заподозряна като манипулаторка и съучастница на николетините „Папараци”, които ги хванаха на местопрестъплението, но това не се отрази на връзката й.

Любо Ников все още обича своето палаво момиче, а тя не спира да се държи като влюбена ученичка. Вчера, например, шефа на столичната организация на ДПС, отбеляза пореден рожден ден. Елена Кучкова може да не му е подарила нищо друго, но го изненада с мил жест, разказват от HotArena.net. Дала тяхна обща снимка, за да направят торта с персонално пожелание: kuchkova 2 Защо й е да се обръща към него на английски – не се знае, но допълненото обяснение означава много: „Днес моят мъж има рожден ден, желая му да е все така очарователен мъж и много професионални успехи! Обичам те!”.

Ветото над личния й живот очевидно е паднало и тя вече не смята да крие нищо. Друг е въпросът дали ще видим Елена Кучкова поне с годежен пръстен на ръката...