Боби Кристина е на път да последва изцяло съдбата на Уитни Хюстън

Кошмарите в семейството на Уитни Хюстън не спират. След като певицата се спомина преди няколко години, сега щерка й Боби Кристина е на път да последва съдбата й. Младото момиче е в повече от критично състояние, като само чудо засега не я праща в мозъчна смърт. Както пише ПИК обаче, мозъкът на Боби е почти изцяло увреден. Огромна част от него не функционира и се очаква само до няколко часа да се случи най-лошото.

"Опитваме се да спасим някои незасегнати зони, за да спасим и живота на момичето. Правим всичко, което е по-силите ни, но Боби дойде в състояние, което много трудно би могло да се излекува." - коментира един от хирурзите.

[caption id="attachment_334731" align="alignright" width="300" class=" "]Уитни Хюстън и Боби Кристина на път да се съберат отново... Уитни Хюстън и Боби Кристина на път да се съберат отново...[/caption]

Дори и да оживее по някакво чудо, щерката на Уитни Хюстън най-вероятно ще остане с трайни мозъчни увреждания или изобщо няма да може да се движи. Кошмарът е пълен. Цялата фамилия е потресена от жестокостта на съдбата. Припомняме, че Уитни Хюстън почина по идентичен начин - намерена във вана. Именно така бе открита и Боби Кристина, след употреба на забранени като количество вещества.

Засега полицията смята, че става дума за опит за самоубийство. Преди часове обаче се появи информация, че последният човек, с когото е общувала 21-годишната девойка, е наркодилър. Той дори е бил в къщата й малко преди фаталната случка. Има вероятност именно този човек да е виновен за случилото се и да става дума за опит за убийство.

"Шокирана съм. Вярно е, че Боби изживя тежко смъртта на майка си, но никога не съм допускала, че може да посегне на своя живот. Не го приемам, тук има нещо друго." - разкрива една от добрите приятелки на пострадалата.

За жалост, шансовете на дъщерята на Уитни Хюстън да оцелее са нищожни. Дори лекарите не дават голяма възможност момичето да преодолее нощта, научи Kliuki.bg.