Николета Лозанова съсипвана от подигравки в БТВ

Николета Лозанова съсипвана от подигравки в БТВ
4.1 (82.86%) 7 votes

Николета Лозанова бере огромен срам пред колегите си в медията Би Ти Ви

Обект на присмех в Би Ти Ви стана красавицата Николета Лозанова. Почти всиките й колеги говорели зад гърба й, а понякога и в лицето й, че било недопустимо човек със средно образование да работи в телевизия, при това като водеща на предаване. Ники обаче не само няма висше, но дори и дипломата й за средно образование е под всякаква критика. Там било пълно предимно с тройки. Тази информация някак достигнала до колегите й и те се скъсвали да злословят по адрес на Ники, научи Kliuki.bg.

„Щом са я наели за тв водеща, значи може да изпълнява тази работа. Останалото е завист и злоба човешка…“ – коментира близка на Николета Лозанова.

Николета Лозанова изживява тежко подигравките в Би Ти Ви

Николета Лозанова изживява тежко подигравките в Би Ти Ви

Жената на Божинов все пак има намерение скоро да поправи грешката си и да стане студентка. Тя възнамеряваше да го стори още когато получи работата в БТВ, но тогава записванията във всички университети вече бяха приключили. Затова Ники е решена да се пробва да учи през това лято. Едва ли обаче ще се яви на приемни изпити, а и с ниската си диплома не би могла да влезе в някой от по-престижните университети. Ето защо се очаква хубавицата да се пробва в някое от частните висши учебни заведения, където е достатъчно само да разполагаш с финансови възможности, каквито тя има.

Подгравките на хората в БТВ обаче едва ли ще спрат веднага. Все пак Николета Лозанова приближава 30-те години, което е малко по-напреднала възраст за студент. Може би колегите й ще продължат с подмятанията за интелекта й, но това едва ли притеснява Ники. Макар да не показва кой знае какви умения в „Папараци“ засега, тя привлича зрителския интерес с визията си, което също е печеливша стратегия за продуцентите.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Николета Лозанова съсипвана от подигравки в БТВ”

 1. нели

  февр. 04. 2015

  Ха ха …………..подигравки ли….тая ако изчезне от полезрението на човечеството ще е най-голямото ни постижение като българи за 2015 година….

 2. ХОХОХО

  февр. 05. 2015

  Аууууууу, докъде стигна бг образование, такива като тази студентки хахахаха.

 3. 123

  февр. 24. 2015

  каква красавица е гумента кукла за утешение на мъже, на които жена им им липсва в момента… красавица.. само тя се мисли за красива.

Добавете коментар