Явор Бахаров е поредната артистична жертва на „Папараци”-те на Николета

Явор Бахаров накара мнозина вече да се закълнат: Николета Лозанова ненавижда артистичната гилдия!

Бившата плеймейтка, откакто престана да бъде интересна с провокациите към Алисия и се сдобри с Андреа, си намери нови жертви. До колко лесни са - е трудно да се каже, но жизненоважните й скандали са гарантирани!

Първо беше Иван Ласкин, който рискува да попадне поне в ареста след като засегна Николета. „Папараци” доказаха, че кара пил, поставя в риск семейството си и излиза от вкъщи само за лов и до кварталната кръчма.

После дойде ред на Калин Врачански и Теодора Духовникова. Красавците се разделиха с целувка по устните насред улицата, което даде храна на Николета и сие. Сума време ги разнасяха таблоиди и онлайн издания като тайни любовници и ги забъркваха в семейни скандали.

Дойде ред и на младите надежди, видя kliuki.bg. Явор Бахаров все по-успешно се доказва талант като брат си, но това само на сцената. На улицата, в сърцето на София, любимецът на тийнейджърките бил доста лошо момче, според Николета. Младият актьор пипнал камерите да го следват и „насолил” папараците подобаващо.

[caption id="attachment_334744" align="aligncenter" width="300"]Явор Бахаров блесна в Папараци Явор Бахаров праща поздрави на мама в Караджово![/caption]

Това засегнало честта на водещата и тя веднага сподели мнението си в социалната мрежа:

[caption id="attachment_334745" align="aligncenter" width="300"]Явор Бахаров блесна в Папараци Ама тя се оказа много тънкообидна, бе![/caption]

Честолюбивата Николета ги разбира тия работи! Едно е да се пуснеш по парфюм на Националния празник като нея, друго е да попържиш по късна доба!

Едно е ясно в цялата интрига – Мария и Гущеров вече ще спят спокойно! Николета даде да се разбере, че няма вече да ги изтипосва в национален ефир като наглеци. Сега е ред на цялата артистична гилдия.

Че актрисите не й харесват я разбираме – хем желани като нея, хем талантливи, хем с вечна професия. Какво й е направил Явор Бахаров обаче?! ВИЖ ВИДЕОТО!