Мила Гешева заряза мечтите за околосветски пътешествия като баровка, за да слугува на работници

Мила Гешева избяга чак в Швейцария, за да забрави за скандалното дело, в което пръв обвиняем й беше Тодор Славков.

Някогашната столична красавица обвини внука на Татко и негови приятели, че са я изнасили. Драматичната случка е от 1988 година, делото приключи с оправдателна присъда за Тодор Славков, но той излежа две години в затвора. Мила Гешева пък потърси спасение в Швейцария.

Осемнадесет години след обвинението фактите са следните: Победителят в Big Brother All stars твърди, че е станал жертва на политическа поръчка от кръга на Андрей Луканов и осъди родината си в Страсбург. Сериозна част срещу свидетелите срещу него са пострадали или мъртви, а Мила Гешева изпадна до сервитьорка, научи kliuki.bg.

Някога защитата на Тодор Славков твърдеше, че щерката на Милети Гешев – бивш полковник от ДС се амбицирала да става новата Първа снаха или поне да добие дете от представител на елита. Била засукана красавица и опортюнистка и т.н. Най-популярна е версията, че доброволно се е отдала на Тодор Славков и приятелите му. Татко й пък получил 50 бона в долари, за да омаскарят фамилията Живкови след демокрацията. А като куриоз се разпространява снимка как Малък Тошко е с гипсиран крак в периода на престъплението.

todor slavkov_

Мила Гешева съобщава, че като патриотка няма да търси правата си в Страсбург и заминава в Швейцария. Там й провървява и се жени за доста по-възрастен богаташ, от когото има син. Разказваше в редките си интервюта, че мечтае детето й да стане холивудска звезда и да пътува с него.

Междувременно свидетели по нейното дело взеха да гинат мистериозно - Кола блъска Владо Пъпката, който доставял момичета на Тодор Славков и сие. Топследователят Янко Димов загива мистериозно. Момичето, което също обвинява Тодор Славков угасва от рак едва на 25 години и т.н.

Мила Гешева вече не живее като глезена баровка, разказат от HotAre.net. Бивият соц - модел е изоставена от своя богаташ заради италианка. За да оцелява, започнала да работи като сервитьорка в бар, където се събират студенти или обикновени работници. Тодор Славков остана в България, върти бизнес и бяга от светския шум...освен ако не получи тлъст хонорар за някое реалити.