Мария Календерска се вижда като Дулсинея, независимо от приказките за любовници и политическите игри

Мария Календерска се доказа като предана спътница в живота на Николай Бареков.

Красавицата, която зае мястото на бившата съпруга на евродепутата, очевидно не дава ухо на роящите се слухове около любимия й. Въпреки приказките за горещи миски, пътни инциденти заради алкохол и политическите интриги, синеоката красавица не спира да брани като лъвица своя Николай, видя kliuki.bg.

Мария Календерска доста успешно извървя пътя от реалити към репортер до политик – Първа дама. Хубавицата не просто роди втори син на любимия си, но и заряза дребните радости на целодневното майчинството в интерес на Бареков.

Партия не остана на любимия й, но Мария Календерска е непоколебима! Като съща Капка Сидерова в златните й години с Волен, дума не дава да се издума срещу него. Половинката на Бареков писна, че срещу него се води мръсна война с цел сатанизирането му. Тя обаче не се тревожи – Той бил Дон Кихот и от всички неприятности щял да излезе като герой!

[caption id="attachment_334754" align="aligncenter" width="300"]Мария Календерска брани Бареков като лъвица Безстрашна Дулсинея[/caption]

Мария Календерска не пести думи за своя мъж: Бил чист, неподкупен и силен. Не се уплашил от натиска над него и можел да претендира за морал. Тя има какво да каже за най-известните му предатели: Нешка Робева била твърде обругавана и се отказала от битката, Любен Дилов – син не струвал нищо като политик, а Росен Петров трябвало да падне на колене за прошка!

Предателите на Николай Бареков стрували много пари и служили на огромни политически интереси. Мария Календерска безстрашно посочи Христо Ковачки, който й споделил на ухо, че си купил парламентарна група, но можел да я слее с тяхната. Красавицата дори поиска полиграф, за да докаже истинността на думите си и неподкупността на своя Дон Кихот.