Андреа е изключително нещастна, дори Кубрат Пулев не може да я утеши

Връзката на Андреа с Пулев започна да се превръща от романтична в драматична. Оказва се, че певицата и боксьорът от около година са опитвали да си направят свое бебе, но така и не се получавало. Засега лекарите не давали тежки прогнози и обнадеждавали двойката, че няма причина да си нямат дете. Андреа обаче сериозно почнала да се опасява да не би да не е ялова и да не може никога да забременее, научи Kliuki.bg.

"От година плаче често у дома. Очакваше, че когато се реши на дете, то веднага ще дойде. Засега не става, но не бива да губи надежда." - разкриват близки до певицата.

[caption id="attachment_334761" align="alignright" width="300" class=" "]Андреа страда, че не може да зачене от Кубрат Пулев - Кобрата Андреа страда, че не може да зачене от Кубрат Пулев - Кобрата[/caption]

Кубрат Пулев обаче се доказал като достоен мъж и застанал плътно до възлюбената си. Той дори не си помислял да напусне Андреа и да потърси поколение с друга красавица. Кобрата утешавал любимата си всяка нощ, в която тя плачела на рамото му или по телефона. Понякога дори с часове си говорели по линията България - Германия, въпреки сериозните разходи.

Все пак засега проблем и при двамата не е открит. Има вероятност просто Андреа и Пулев да не са съвместими в това отношение, заради което певицата да не може да зачене вече година. Дори и така да се окаже обаче, очевидно любовта им е прекалено голяма, защото и двамата не се отказват един от друг.

Кобрата винаги е бил традиционалист. Фактът, че се е съгласил да опитва да има бебе, без да се жени, показва колко много държи на своята половинка и че я уважава безкрайно. Болката обаче и на двамата със сигурност е голяма. Те са изправени пред жестоката и напълно реална възможност да нямат никога свое собствено дете.