Камелия остава сама в живота, болката е неописуемо голяма...

Жестокост от страна на Цветин разби сърцето на Камелия. Певицата е била напусната от любимия си малко след 44-тия си рожден ден, който беше преди около месец. Цветин го е замислял отдавна, но е чакал да мине празникът, за да не го разваля. Главната причина е в невъзможността на Ками да има деца, научи Kliuki.bg.

Години наред всички се чудеха защо Камелия остана единствената фолк дива в напреднала възраст, която няма дете, не подозирайки че причината е доста жестока. Наскоро излезе информация, според която изпълнителката на "Ти си" е ялова. Това било така заради Чернобила, който се разрази през 80-те години. Тогава Ками е била в тийнейджърска възраст и нещо в женския й организъм се е объркало, както писа Topactualno.com.

[caption id="attachment_334765" align="alignright" width="300" class=" "]Камелия получи тежък удар от Цветин, певицата е сломена и се чувства ужасно Камелия получи тежък удар от Цветин, певицата е сломена и се чувства ужасно[/caption]

Цветин не напусна Камелия през всичките почти 20 години, защото все някога се е надявал, че тя ще му дари дете. Самата певица също много е искала бебе, не знаейки за проблема си. Повечето лекари твърдели, че такъв всъшност няма. Като основен проблем обаче се оказва не забременяването, а износването на бебе. Защото знаем, че Камелия на няколко пъти е помятала.

"Винаги ще страда, че не успя да стане майка. Мисля, че вече се отказа от идеята, просто се примири със съдбата си. Някои хора никога не стават родители, но това не ги прави лоши или нещастни." - коментира приятелка на Ками.

След като се убедил, че Камелия няма да стане майка на децата му, Цветин решил, че няма повече време за губене, защото вече влиза в сериозна възраст, в която трябва да има свое семейство. Затова той счел за необходимо да изостави по-възрастната си половинка и да потърси щастието другаде. Най-вероятно винаги ще обича Ками, но понякога обстоятелствата се оказват по-силни.