Симона Загорова избухна: Взимам го, мамо, не можеш да ме спреш!

Симона Загорова избухна: Взимам го, мамо, не можеш да ме спреш!
5 (100%) 2 votes

Симона Загорова вече крои планове за своята сватба! Глория обаче е против и това не дава мира на младото момиче!

Щерката на Глория е избухнала срещу известната певица заради намеренията си да се омъжи, дочу Kliuki.bg. Слуховете твърдят, че Симона Загорова вече подготвяла сватбата си. Макар да е все още ученичка, тя имала солидна сума в банковата си сметка, която Глория е спестявала до 18-тия й рожден ден. Парадоксалното е, че Мони ще използва парите на майка си за сватбата, при положение че фолк дивата е против венчавката. Това е доста интересен момент, който поставя певицата в шах.

Симона Загорова иска брак със Симеон Данев

Симона Загорова иска брак със Симеон Данев

„Глория харесва много Симеон, но не смята, че толкова ранен брак ще се отрази добре на дъщеря й. Вижте какво стана между нея и Илия. Рано се ожениха и рано приключиха.“ – коментират близките на семейството.

Глория не дава на Симона да се омъжва

Глория не дава на Симона да се омъжва

Симона Загорова била решена на всичко да се задоми веднага след края на средното си образование и да заживее самостоятелно с любимия мъж. Двамата още нямат собствени доходи, но Мони се надявала, че бързо ще пробие в музиката, след като отдавна присъства в общественото полезрение и вече записа няколко хита с майка си.

Симона и Симеон са така щастливи заедно, че ще се женят

Симона и Симеон са така щастливи заедно, че ще се женят

„Това ще е моят мъж и не можеш да ме спреш. Обичам го толкова силно, че искам да се оженим още тази година.“ – сразила Глория с думите си Симона.

Примата на родния попфолк също харесвала Симеон Данев, но недоумявала защо щерка й бърза да се омъжва така рано. Всеки родител счита, че перфектната възраст за брак на детето му е между 25 и 30 години, докато Симона Загорова още е далеч от нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар