Добромир Гущеров си осигури охолни старини в компанията на красавица

Добромир Гущеров си гарантира охолен живот на млад пенсионер, а на госпожата си пълен покой в комфорт и глезотии.

Новият свекър на Мария блесна на сватбата й с танци и сантименталност. Не само сватбата на единствения му син обаче е способна да го разчувства така. За Любовта на живота си както нарича Диана той не пести нито внимание, нито пари, научи kliuki.bg.

Самият тай все още се води младоженец. Добромир Гущеров наричаше дълги години спътницата си „съпругата ми” и чак на края на миналата година се разбра, че връзката им не била официализирана.Този пропуск беше поправен на изискана церемония и празнична вечеря за 45 избрани гости.

Добромир Гущеров изглежда дълго е изпитвал чувствата на Диана и е проверявал предаността й, макар да приема дъщеря й за своя. Бившата сервитьорка – крупие имала някаква кариера по партийна линия, благодарение на влиятелния си любим, но днес предпочита да живее живот на богата рентиерка.

Добромир Гущеров избра ранното пенсиониране като продаде застрахователното си дружество „Орел” за 60 милиона в евро, което му гарантира безгрижни старини и бляскаво бъдеще на внучето, което ще му даде Мария.

[caption id="attachment_334793" align="aligncenter" width="300"]Кажете "60 милионааааааа" Кажете "60 милионааааааа"[/caption]

Бившият депутат инвестира съвсем малка част от тях, за да направи на своята Диана романтичен подарък по случай сватбата им, разказват от kliuki.ws. Вместо яхта и пищна церемония по кръщаването, новата госпожа Гущерова получи туристическо корабче с нейното име. Плавателният съд е направен по всички стандарти, изглежда добре и вече е готов да заработва пари. diana gushtrova 7

diana gushtrova 2

diana gushtrova 3

diana gushtrova 4

diana gushtrova 5

diana gushtrova 6 Диана предпочитала скъпи бижута, но със статут на милионерша няма нужда вече да мисли за подобни вечни инвестиции. Не такова е положението при майката на Християн. Свекървата на Мария разбра истиността в приказката: „Имането е временно, моженето - вечно”. Тя вече няма нито една фирма на нейно име, изтърпя кошмарен развод и трябва да разчита на сина си и на дипломата си от Медицинската академия.

Първата госпожа на Добромир Гущерова е лекар-хематолог, но предявила страховити претенции при официалната им раздяла. Това обаче довело само до ранното предаване на бизнеса в ръцете на Християн и дамата останала без нищо.