Камелия харесва изключително много Славин Славчев!

Интересни предпочитания за мъж има Камелия. Певицата, която си тръгна от "Пайнер" със скандал, харесва Славин Славчев, който в момента участва в X Factor. Ками била възхитена от гласа на 23-годишния младеж, но не само. Тя го намирала за много привлекателен като мъж и дори вече замисляла как да го оплете в мрежите си. Възрастовата разлика от 20 години не я притеснявала изобщо, защото по принцип фолк дивата е доста разкрепостена жена.

[caption id="attachment_334836" align="alignright" width="300" class=" "]Камелия си пада по младия Славин Славчев Камелия си пада по младия Славин Славчев[/caption]

Както Kliuki.bg писа вече, между Камелия и Цветин има сериозни проблеми, породени от невъзможността на певицата да има деца. Затова Ками вече е решила просто да се наслаждава на живота, без да му мисли много. Именно по-младите мъже, сред които е и Славин, са добро средство за просто забавление.

Всъщност Камелия винаги си е падала по доста по-млади мъже от нея. Цветин също е такъв, но симпатиите й към Славин Славчев придобиват вече леко налудничев характер. Певицата даже замисляла да отиде на финала на X Factor, за да се запознае лично с рокаджията зад кулисите. След което възнамерявала да го покани на среща.

"Това, че обича живота, някои хора го възприемат като лекомислие. Всъщност някой може ли да обясни какво лошо има в това да се забавляваш над 40-годишна възраст?! Смята се, че задължително трябва на тези години да имаш деца и човек до себе си. Обществото ни е доста назад с материала." - коментира приятелка на Камелия.

Славин Славчев наскоро разкри в ефир, че е свободен мъж от лятото насам, тъй като последната му приятелка е заминала да работи в чужбина. Това със сигурност обнадеждава Камелия, която не се интересува, че има малко над 20 години в повече от новоизлюпения си колега. Дали обаче ще посмее да стане нещо повече от фен на Славин?!