Преслава страда много сериозно, защото тази година ще навърши 31 години, а все още не си е подредила живота!

Въпреки че е толкова популярна и богата, тревогите на Преслава не са по-различни от на повечето 30-годишни жени. Певицата вече не издържала на този свой живот, в който няма и грам от семейния уют, на който била свикнала като дете. Преси от доста време чувствала самотата в живота, разкриват познатите й. Повечето от колежките й на тези години вече имаха деца и съпруг, което допълнително депресирало изпълнителката на "Горчиви спомени", научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334862" align="alignright" width="300" class=" "]Преслава е на 30 г., но все още търси себе си Преслава е на 30 г., но все още търси себе си[/caption]

"Нещастна е, то си личи. Не можеш вечно да се забавляваш, защото в един миг разбираш, че си пропилял живота си. Тя много иска да се влюби и омъжи, но все не намира мъжа за това." - споделят близки до певицата.

За кратко Преслава е помислила, че Георги Станоев може да й даде щастието. Той е по-млад от нея, по-заможен, симпатичен, но накрая се е отвратила от него. Слуховете твърдят, че незаконните прояви на Бирмата са отблъснали най-вече Преси. Говори се, че бизнесменът е забъркан в не една и две сделки с наркотици.

Сега Преслава отново е на кръстопът в търсене на любовта. Само любов обаче вече не й е достатъчна. Тя искала брак и деца, а е много трудно да намериш точния човек за това. Все пак надеждата още присъствала в живота й. Именно за да се хареса на мъжете, Преси отслабна така драстично и бързо. В момента тя не отказвала почти никакви предложения за среща, защото гледала на всеки един мъж като на потенциален съпруг.

"Най-после е готова за щастието, а него го няма. Да, все още е твърде млада, но знаете, че повечето жени, когато прехвърлят 30-те, придобиват маниакалност за семейство." - разкриват познатите на Преси.