Еха! Скъсват 47-годишната Малина от …

Еха! Скъсват 47-годишната Малина от …
5 (100%) 3 votes

Малина не си губи времето дори и на тази възраст!

Може да наближава 50-те години, но това не значи, че Малина не може да изживява физическите наслади на любовта. От известно време 47-годишната певица се срещала с мъж на около 30 г., който буквално я побърквал от удоволствия, научи Kliuki.bg. Двамата се запознали при участие на Малина в нощен клуб. Тогава бъдещият възлюбен на певицата не се подвоумил да поиска лична среща с фолк дивата зад кулисите. Тя се впечатлила от неговата дързост, което се оказало решаващо за началото на любовния им романс.

Малина си намери нов младеж, който да я радва

Малина си намери нов младеж, който да я радва

„Напоследък Малина сияе от щастие. Често ходя на участията й, защото ми е любимка. Редовно слиза при нас, забавлява се, дори танцува с нас. Преди не го правеше, което само доказва колко е щастлива сега.“ – споделя фен на Малина.

Какво тяло само от жена на 47 години...

Какво тяло само от жена на 47 години…

Фолк дивата много дълго време беше омъжена за футболен треньор, но след като славата я връхлетя особено силно, тя напусна мъжа си и се втурна в един куп любовни авантюри. Последната обаче, която е и настояща, се оказва невероятна наслада за Малина. Новият й мъж бил невероятен във физически план, а и доста добре сложен. Разбира се, финансовите му възможности били също толкова добри като любовните му.

Синът на Малина обаче не одобрявал особено новата любов в живота на майка си, понеже възлюбеният й бил с едва около 5 години по-голям от самия него. Бившият футболист бил на мнение, че животът на жената, която го е родила, е твърде разкрепостен за годините й. Дори често заставал на страната на баща си в техните отношения.

Малина обаче е сред певиците в попфолка с най-хубавите тела, въпреки че води повечето по възраст. Това я кара да се чувства изключително жизнена и да не й пука от общественото мнение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар