Малина не си губи времето дори и на тази възраст!

Може да наближава 50-те години, но това не значи, че Малина не може да изживява физическите наслади на любовта. От известно време 47-годишната певица се срещала с мъж на около 30 г., който буквално я побърквал от удоволствия, научи Kliuki.bg. Двамата се запознали при участие на Малина в нощен клуб. Тогава бъдещият възлюбен на певицата не се подвоумил да поиска лична среща с фолк дивата зад кулисите. Тя се впечатлила от неговата дързост, което се оказало решаващо за началото на любовния им романс.

[caption id="attachment_334887" align="alignright" width="300" class=" "]Малина си намери нов младеж, който да я радва Малина си намери нов младеж, който да я радва[/caption]

"Напоследък Малина сияе от щастие. Често ходя на участията й, защото ми е любимка. Редовно слиза при нас, забавлява се, дори танцува с нас. Преди не го правеше, което само доказва колко е щастлива сега." - споделя фен на Малина.

[caption id="attachment_334888" align="alignleft" width="200" class=" "]Какво тяло само от жена на 47 години... Какво тяло само от жена на 47 години...[/caption]

Фолк дивата много дълго време беше омъжена за футболен треньор, но след като славата я връхлетя особено силно, тя напусна мъжа си и се втурна в един куп любовни авантюри. Последната обаче, която е и настояща, се оказва невероятна наслада за Малина. Новият й мъж бил невероятен във физически план, а и доста добре сложен. Разбира се, финансовите му възможности били също толкова добри като любовните му.

Синът на Малина обаче не одобрявал особено новата любов в живота на майка си, понеже възлюбеният й бил с едва около 5 години по-голям от самия него. Бившият футболист бил на мнение, че животът на жената, която го е родила, е твърде разкрепостен за годините й. Дори често заставал на страната на баща си в техните отношения.

Малина обаче е сред певиците в попфолка с най-хубавите тела, въпреки че води повечето по възраст. Това я кара да се чувства изключително жизнена и да не й пука от общественото мнение.