Динко Динев не се интересува от внучето, с което Емануела го дари!

Неприязънта на Динко Динев към Емануела се отрази и на внука му. Заможният бизнесмен все още бил бесен на сина си, че се е оставил на една фолк певица да го прелъсти така лесно и да му роди дете. Затова Динев изобщо не се интересувал от своя нов наследник. Той не се обадил нито веднъж на сина си или жена му, за да им честити раждането на детето. Нещо повече. Новоизлюпеният дядо все още изобщо не е виждал бебето и не смятал за необходимо да го прави, научи Kliuki.bg.

"Никога не съм го виждала да идва. Пенсионерка съм и по цял ден съм у дома. Щях да забележа, ако спре скъп автомобил край нас." - споделя съседка на Емануела.

[caption id="attachment_334901" align="alignright" width="300" class=" "]Емануела не се радва на топли чувства от дядото на детето си Емануела не се радва на топли чувства от дядото на детето си[/caption]

Певицата не приемала много спокойно отношението на своя бъдещ свекър, понеже се страхувала, че то може да доведе до крах във връзката й с Димитър. Затова Емилия (както е по лични документи фолк дивата) опитвала да не се меси в отношенията между баща и син и дори не упреквала Динко Динев, че не се интересува от внучето си.

"Тя е толкова широко скроен човек, че никога не може да я сломи мнението на някой друг. Страхотно силна жена е." - коментират близките на Емануела.

Самият Димитър Динев обаче вече започна сериозно да си пати от увлечението си по певицата. Това, че той е с почти 10 г. по-млад от нея, е най-малкият му проблем. Баща му го е заплашил, че ако остане с Емануела, може да забрави за всякакво наследство и ще трябва да се оправя сам в живота. Това до такава степен стресна младежа, че за кратко той напусна любимата си, но раждането на сина му го накара да размисли и в момента пак е с Емануела.