Капка проговори за Волен Сидеров

Капка проговори за Волен Сидеров
5 (100%) 4 votes

Капка проговори за Волен Сидеров пред зрителите на Нова ТВ. Журналистката и бивш политик Капка Георгиева разказа моменти от живота си с лидера на партия „Атака“.

Капка Георгиева призна, че краят на брака й с Волен Сидеров за нея е бил болка, предателство и силно разочарование, но нещо, което тя подсъзнателно е очаквала от него. За нея „политика“ не е мръсна дума, но тя смята, че е сбъркала като не е била активно лице и депутат от „Атака“в народното събрание, а е предпочела да остави Волен напред, за да ръководи тя вестника на партията, което е отчела по-късно като свой пропуск.

Капка Георгиева и нейният син

Капка Георгиева и нейният син

Волен Сидеров предаде Капка в личен и професионален план, но за Капка животът е изпитание. Тя признава за себе си, че името й отговаря на нейната същност и на зодията й – Риби, защото тя е открита и чиста с хората като капка вода.

Животът на Капка Георгиева без Волен

Животът на Капка Георгиева без Волен

За пръв път от много, много години насам Капка Георгиева е неомъжена и необвързана жена. Интересно й е да се среща с мъже и дори да флиртува, но няма сериозна връзка. Затова макар и да казва, че няма опашка от кандидат ухажори пред вратата си, Капка се радва на всяко свое свободно време и се чувства спокойна, коментира тя за зрителите на Нова. Много млада Капка се жени за сина на Радой Ралин – Кин Стоянов, от него има син Димитър Стоянов.

Капка проговори за Волен Сидеров

Капка проговори за Волен Сидеров

Преди да свърже името си с Волен Сидеров, лидер на „Атака“ и силно противоречив обществен деец, Капка Георгиева е водещ журналист и познава добре светския и политически елит у нас, припомня Клюки.бг. Тя споделя, че не съжалява за брака си със Сидеров, не знае как би се променил той, ако с него имаха дете. Сега гледа само напред.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар