Слави Трифонов все още е съсипан, въпреки че опитва да го крие!

Мартина Огнянова не само се подигра със Слави Трифонов, но сякаш го е и проклела повече да не изпита насладата от любовта. Дългия е съкрушен, но все пак опитал да забрави балерината с други жени. Всеки път обаче, когато се стигало до физическа близост, шоуменът се сещал за предателството на Мартина и нещата се проваляли, научи Kliuki.bg. Той просто не бил от мъжете, които могат да са с жена, която дори не харесват. Затова през годините никога не видяхме Слави да сменя дамите често, въпреки че може да си го позволи.

[caption id="attachment_334918" align="alignright" width="300" class=" "]Слави Трифонов още изживява мъката си по Мартина Слави Трифонов още изживява мъката си по Мартина[/caption]

Все пак обаче за нито един мъж не е приятно да му се случи подобно нещо, когато е с жена. Слави Трифонов го приел като подронване на авторитета му. Близките му пък смятали, че Мартина е истински демон за Дългия, защото не стига, че му измени, а сега продължава да го преследва, унищожавайки достойнството му и във физически план.

[caption id="attachment_334919" align="alignleft" width="300" class=" "]Мартина съсипа своя началник не само душевно, но и физически Мартина съсипа своя началник не само душевно, но и физически[/caption]

Женските ласки не липсвали особено на Слави Трифонов, твърдят слуховете. Той още бил влюбен в балерината, въпреки че я уволни и унизи след изневярата й. Гордостта на шоумена и тв водещ обаче е толкова голяма, че той не си и помислял да прощава, дори да я обича вечно.

Слави Трифонов изхвърли Мартина Огнянова от живота си изцяло. Той не е от хората, които стоят безучастни след раздялата. Напротив. Дългия слага завинаги точката, без да му мисли много. Така стори с всичките жени, които някога са били негови възлюбени. Алекс Раева не получава обаждане от него даже на рождения си ден. Съдбата и на останалите хубавици, минали през леглото му, е сходна.