Петя Дикова е сломена, поредната гавра с нея е факт...

Човек може искрено да съжали Петя Дикова. Сладураната, която всеки уикенд гледаме по телевизията, е просто съсипана от поредната подигравка, която изтърпя от мъж. Наскоро щерката на Аня Пенчева си помисли, че най-после е открила любовта и бе повече от щастлива. Оказва се обаче, че тя се е заблуждавала жестоко. След като Петя и новият й любим консумирали любовта си, той повече не й се е обадил. Това жестоко наранило чаровната тв водеща, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334923" align="alignright" width="300" class=" "]Петя Дикова е съкрушена от любовна мъка Петя Дикова е съкрушена от любовна мъка[/caption]

Всъщност Петя Дикова търпи подобно отношение от мъжете откакто се помни. Тя все още не е имала сериозна връзка в истинския смисъл. Повечето господа, с които въртеше любов, я използваха за забавление, тъй като до един я напуснаха. Според слуховете, мъжете искали Петя само физически, защото тя била доста властна по характер и не можели да я издържат за връзка.

"Страхотен човек е Пипи. Днешните мъже обаче не могат да се нарекат мъже. Това са хора без характер, без воля, думата им не значи нищо. И от свой опит го твърдя. Така че проблемът не е в Петя, а в българския мъж като цяло." - споделя приятелка на Дикова.

Аня Пенчева обаче сериозно вече започнала да се притеснява за детето си. Петя никога не е имала много гаджета, а вече е 30-годишна. Известната актриса се опасявала да не би щерка й да остане сама завинаги и да няма собствено поколение никога. Затова Аня дори понякога сама запознавала Петя с младежи, които й се стрували подходящи. В любовта обаче се иска нещо много повече.

Самата Петя Дикова била много зле емоционално в момента, тъй като наистина е вярвала безрезервно на своя последен приятел, а той я е използвал. Баща й Сашо опитвал да я развесели, но това било доста трудно, разказват близки на семейството.