Слави Трифонов отива на село, ще бъде съсед на своя колега Иво Сиромахов в село Кладница - Пернишка област, недалеч от София.

Не много далеч от големия град, само на около 18 километра от столицата София се разполага новият престижен квартал за богати и известни, който е от къщи с огромни дворове. Именно там си закупил дом и журналистът и писател Сиромахов, кварталът е известен с името  "Делта Хил" сред заможните българи.

[caption id="attachment_334938" align="aligncenter" width="300"]Съсед на Слави Трифонов ще бъде колегата му Иво Сиромахов Съсед на Слави Трифонов ще бъде колегата му в шоуто Иво Сиромахов[/caption]

Имотите във въпросното селище вървели около 200 000 лева. А новината, както пишат и от изданието "Всеки ден", се появила от снимка на кмета на село Кладница със Слави Трифонов. Самият кмет всъщност си публикувал в интернет чрез социалните мрежи снимката с шоумена Трифонов, като се похвалил, че той ще бъде новият жител на пернишкото село и негов съсед.

[caption id="attachment_334950" align="aligncenter" width="300"]Слави Трифонов и кметът на село Кладница Слави Трифонов и кметът на село Кладница пред обектива[/caption]

Хубавото в новото, популярно модерно предградие е, че къщите разполагат с наистина огромни дворове и с голямо пространство, което ги прави удобни и в същото време луксозни покупки.

[caption id="attachment_334937" align="aligncenter" width="300"]Слави Трифонов отива на село Слави Трифонов отива на село[/caption]

След раздялата си с балерината Мартина, както писа и Клюки.бг, тв водещият и продуцент Слави Трифонов прави тази огромна покупка, дали планира нещо различно или е на нов етап от живота си. Въпреки че отдавна му е време, Слави Трифонов, който наближава петдесетте, все отлага да стане семеен тип и да има деца. Може пък тази голяма имотна инвестиция да е начало на някакви нови планове за него. Или просто търси друг начин да си почива и да се отдалечава от шума и суматохата в столицата и целият натоварен начин на живот, който има.

Слави Трифонов по принцип е човекот провинцията. Затова едва ли би му било много странно да живее на село. Може би точно там ще открие пълното си щастие.