Сашо Кадиев бе зарадван от Слави Трифонов заради Катето Евро!

Малко време остана до началото на "България търси талант" и водещите вече са ясни. Това са Сашо Кадиев и Мария Силвестър, които разкриха назначението си в "Преди обед", видя Kliuki.bg. Продуцентът Слави Трифонов обаче не е избрал актьора за водещ само заради професионалните му умения като такъв. Оказва се, че Дългия дължал услуга на Катето Евро, която наскоро му звъннала да си я иска. Тъй като самата актриса е вече доста възрастна, за да може да вземе участие в някой от форматите на Слави, шоуменът решил да даде шанс на сина й, включвайки го в "България търси талант".

[caption id="attachment_334980" align="alignright" width="300" class=" "]Сашо Кадиев бе назначен от Слави Трифонов заради Катето Евро Сашо Кадиев бе назначен от Слави Трифонов заради Катето Евро[/caption]

Самият Сашо Кадиев останал много изненадан от обаждането на Слави Трифонов, защото с него никога не са били в по-близки отношения. Той обаче много се зарадвал, защото напоследък нямал никакви ангажименти в театъра и живеел само на заплатата си от БТВ, която по принцип е голяма, но не осигурява целия стандарт, на който е свикнал.

Катето Евро в момента също няма никакви доходи, но тя разчитала много на сина си, който не я оставял да мизерства никога. Именно затова звездата от "Оркестър без име" поискала от Слави Трифонов да назначи Сашо Кадиев. Катето си правела сметка, че увеличените доходи на сина й са увеличени и на нея.

Мария Силвестър не е останала особено доволна от новината, че ще си има колега. В предния сезон на "България търси талант" тя работи сама, както е щяло да бъде и сега. В последния миг обаче Слави променя нещата и това е шокирало хубавицата, понеже е доста по-трудно да работиш в тандем.

Жестът на Трифонов е голям. Той можеше да си затвори очите за Катето Евро, но от уважение към нея не го направи. Разбира се, тази случка още веднъж доказва, че без връзки в България си заникъде.