Сашо Кадиев на седмото небе! Слави Трифонов с невероятен жест към Катето Евро

Сашо Кадиев на седмото небе! Слави Трифонов с невероятен жест към Катето Евро
4.2 (84%) 5 votes

Сашо Кадиев бе зарадван от Слави Трифонов заради Катето Евро!

Малко време остана до началото на „България търси талант“ и водещите вече са ясни. Това са Сашо Кадиев и Мария Силвестър, които разкриха назначението си в „Преди обед“, видя Kliuki.bg. Продуцентът Слави Трифонов обаче не е избрал актьора за водещ само заради професионалните му умения като такъв. Оказва се, че Дългия дължал услуга на Катето Евро, която наскоро му звъннала да си я иска. Тъй като самата актриса е вече доста възрастна, за да може да вземе участие в някой от форматите на Слави, шоуменът решил да даде шанс на сина й, включвайки го в „България търси талант“.

Сашо Кадиев бе назначен от Слави Трифонов заради Катето Евро

Сашо Кадиев бе назначен от Слави Трифонов заради Катето Евро

Самият Сашо Кадиев останал много изненадан от обаждането на Слави Трифонов, защото с него никога не са били в по-близки отношения. Той обаче много се зарадвал, защото напоследък нямал никакви ангажименти в театъра и живеел само на заплатата си от БТВ, която по принцип е голяма, но не осигурява целия стандарт, на който е свикнал.

Катето Евро в момента също няма никакви доходи, но тя разчитала много на сина си, който не я оставял да мизерства никога. Именно затова звездата от „Оркестър без име“ поискала от Слави Трифонов да назначи Сашо Кадиев. Катето си правела сметка, че увеличените доходи на сина й са увеличени и на нея.

Мария Силвестър не е останала особено доволна от новината, че ще си има колега. В предния сезон на „България търси талант“ тя работи сама, както е щяло да бъде и сега. В последния миг обаче Слави променя нещата и това е шокирало хубавицата, понеже е доста по-трудно да работиш в тандем.

Жестът на Трифонов е голям. Той можеше да си затвори очите за Катето Евро, но от уважение към нея не го направи. Разбира се, тази случка още веднъж доказва, че без връзки в България си заникъде.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Сашо Кадиев на седмото небе! Слави Трифонов с невероятен жест към Катето Евро”

  1. Emiliq Valkova

    февр. 09. 2015

    sinonim na nahalstvo i bespardonnost-daje merna edinica za nahalstvo e katerina evro i alchnost.

  2. зрител

    февр. 10. 2015

    Сашко е добър вариант за водещ на такова предаване но Марийка е пълна скръб няма по-голяма некадърница от нея а да има една която провали Слави и неговото предаване преди време казваше се Елен Колева.Слави се проваля само по тая причина не може да си намери подходящи водещи което не е маловажно.

Добавете коментар