Невена Цонева хвърли бомбата със скандално разкритие! (още подробности)

Невена Цонева хвърли бомбата със скандално разкритие! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Невена Цонева хвърли бомбата, че е била заплашвана от Саня Армутлиева!

Победителката в първия сезон на „Мюзик Айдъл“ и участничката, която тази година доброволно се отказа от участието си в „Гласът на България“ Невена Цонева, скандализира с шокиращо разкритие.

Красивата певица от Севлиево, която е гадже на музиканта от Ку-ку бенд Венелин Венков, хвърли бомбата, че е била заплашвана от Саня Армутлиева. Припомняме, че Саня Армутлиева е неизменна част от журито в музикалния формат „Х Фактор“, както и шеф на продуцентската компания „Вирджиния рекърдс“.

Невена Цонева

Невена Цонева разкри, че е получавала и заплахи от Саня Армутлиева

Скандалите и враждата между Саня Армутлиева и Невена Цонева не датират от днес, а двете не могат да се гледат една друга и на снимка от години. Нещо повече – Невена Цонева дори успя да осъди Саня Армутлиева за това, че не е спазила задълженията си по договора и не й е осигурила достатъчно творчески ангажименти, песни и участия след победата й в „Мюзик Айдъл“. Днес обаче излезе и истината за заплахите на Саня Армутлиева към гласовитата красавица.

„Не искам да се срещам никога повече с тази жена. Докато бях в нейната компания, изживях най-отвратителните мигове в живота си. Не можех да давам интервюта, да поемам участия, да дишам свободно дори, без нейното одобрение. Тя и хората й ми казваха кога и какво точно да говоря, как да се обличам и каква прическа да нося. Беше като в концлагер“, разкрива Невена Цонева и добавя, че когато имала неблагоразумието да не се вслуша в съветите на Саня Армутлиева и хората й, продуцентката й се обаждала и сипела директни заплахи по телефона.

Разкритието за Саня Армутлиева може да накара победителят в „Х Фактор“ Славин Славчев да се откаже от работата си с нейната компания, макар че ще трябва да плати доста солидни неустойки. Но според Невена Цонева това е за предпочитане, тъй като в противен случай неговата съдба щяла да бъде също като нейната.

„И за Славин Славчев няма да направят нищо, както не направиха за мен. В чужбина победителите от подобни формати правят по един цял албум или поне по 4-5 видеоклипа за година, а в България имат едва една или две песни. Дано Славин да се отърве навреме, за да не се окаже и той разочарован, както останалите“, вещае Невена Цонева.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар