Виктория Петрова и до днес се среща тайно с голямата си, но неосъществена любов!

Красивата синеока новинарка на Би Ти Ви - Виктория Петрова крие в тайна историята за голямата си любов. Или поне досега, тъй като цялата истина лъсна наяве и се превърна в поредния повод за клюки из светските среди на столицата. Това разкриха близки до журналистката от телевизията.

Оказа се, че Виктория Петрова е била и още е лудо влюбена в семеен мъж. Не, хубавицата не е разбивачка на семейства. Но не, защото е престанала да се среща с тайнствения мъж, а просто, защото той живее на хиляди километри от нея - китаец е и живее в Китай. Където Виктория по разбираеми причини успява да отскача твърде рядко.

[caption id="attachment_335046" align="alignright" width="300"]Виктория Петрова Виктория Петрова срещнала любовта на живота си в лицето на китаец[/caption]

Всичко между Виктория Петрова и загадъчния китаец започнало, когато тя следвала в Китай. Момчето било специалист по компютърни технологии, а когато съзрял красивата студентка, изучаваща родния му език в Пекин, искрата бързо пламнала и подпалила и двамата.

Виктория Петрова изживяла наистина бурна любов с китаеца, но в един момент трябвало да вземе най-важното решение в живота си - да остане в Китай, за да бъде заедно с любимия си и евентуално да се омъжи за него, или да се върне в родината, както и направила.

"Вики понякога и до днес се чуди и някак си тъжи затова, че е можела да направи друг избор, а животът й да бъде коренно различен. Защото знаем, че е щастлива в професията си, но личният й живот и любовта куцат отдавна. Любимият й обаче е вече семеен мъж. Те двамата продължават да се срещат, когато на нея й се отдаде случай да лети до Китай, но това става все по-рядко", разкриват близки до Виктория Петрова.

Припомняме, че след голямата си любов с китаеца, журналистката бе омъжена за оператора Добромир Иванов, но бракът им просъществува твърде кратко. Днес Виктория Петрова е официално сама и свободна, а колегите й подхвърлят, че има вероятност любовта й с китаеца да се е оказала фатална за емоционалния й живот.