Константин отново шокира със своите гаври

Поп фолк певецът Константин не се удържа и пак се изгаври със свои колеги. Видимо подпийнал, той изпя някои от най-вървежните си парчета пред феновете си в кръчмата си в Студентския град. Както винаги, той не забрави преди това да се изкодоши с някои свои колеги. Първа на мушката му попадна примата на родната естрада Лили Иванова. Певецът не само имитира гласа й и някои нейни типични маниери, но и се подигра тотално с една от най-големите звезди на родната ни естрада. Това Константин направи за радост на своите най-верни фенове.

Гаврите на Коцето обаче не спряха дотук. Изпълнителят на „Черна роза” подкара на подбив след това и феноменалния Лучано Павароти, пише „България днес”. След като изпя с ирония и доза цинизъм култовата ария „О, соле мио”. Коцето сам си призна, че с това свое пеене би накарал големия тенор да се преобърне тотално в гроба, ако само чуе какви ги върши едни чалгаджия от малката страна България, научи и Kluiki.bg.

[caption id="attachment_335050" align="alignright" width="300"]Константин пак се изгаври Константин пак се изгаври[/caption]

След като се изгаври подобаващо с двамата, Коцето заяви на всеослушание, че преди да се захване с имитациите на големите си е дръпнал яко едно за отскок. Някои от пасетителите в кръчмата му обаче бяха на мнение, че с едно бившият на Райна не би се задоволил.Само едно уиски не е достатъчно да го превърне в клоун, който се подиграва с едни от големите имена както на родната, така и на световните сцени, недоволстват свидетели на скандалната случка.

Последна в „репертоара” на кодошлията попадна колежката му Глория. Кралицата на чалгата също не бе пощадена от безжалостните скрижали на Константин. Първоначално поп фолк изпълнителя призора клиентите и слушателите си „да взигнат нагоре ръчички” и да ръкопляскат в ритъма на песните на Глория. След което добави грубовато, че колежката му няма „ръце, а ръчища”, шлифовани от фитнес манията й в залите.Изцепките на Коцето не само не докараха нужния ефект, а напротив, втрещиха повечето от клиентите в кръчмата му, категорични са станалите свидетели на поредната изцепка на чалга идола им.