„Като две капки вода” цели да надмине предишния супер сезон и по всичко изглежда, че ще го направи

„Като две капки вода” използва успеха, който третият сезон на X – factor имаше, за начален старт, но извади неочаквано силен коз!

След като миналата година Къци и компания донесоха рекорден рейтинг, на продуцентите им хрумна как да го надминат. Анти-чалга екипът се прекрои и направи оферта на Азис!

След като гръцкият вариант на шоуто използва Костинбродския славей за предизвикателство на звездите си, колегите им у нас му направиха предложение, „което да не може да откаже”, научи kliuki.bg.

Маги Халваджиян се срещна три пъти с капризната звезда и на финала на преговорите двамата си стиснаха ръцете. Азис получава рекорден хонорар в кариерата си.

След като стана милионер като телевизионен водещ, певецът се похвали с нова тлъста хапка. Благодарение на „Като две капки вода” ще се сдобие с цели 250 бона, за да се прави на колегите си в ефира на Нова, разказват от lifestyle.bg!

Азис подписал завчера договора и ще го гледаме съвсем скоро в култовото шоу за звездни двойници. Новината излязла от самия Маги Халваджиян, който предвкусвал скандално висок рейтинг и гръмнал шампанско пред екипа си.

Това разбира се ще изяде огромна част от бюджета на "Като две капки вода", но от това ще бъдат засегнати само конкурентите му. Продуцентите били сигурни, че ще спечелят в пъти повече, защото най-голямата им звезда освен дарба на певец, го бивало и с имитациите.

[caption id="attachment_335076" align="aligncenter" width="300"]Азис влиза в Като две капки вода Някой ще познае ли кой е победителят?![/caption]

Конкурентите му още са в период на преговори, но запознати прошушнали, че една от тях ще е идеалната за реалити - Петя Буюклиева. Уникалният глас и високите претенции на гарантирали брилянтно представяне на естрадната изпълнителка, макар менторите й да треперят от ужас какво е готова да им спретне.

Другата претендентка да срази Азис била и Деси Слава. След като дълго време плака с вечните си втори места в телевизионни програми, пайнерката се похвали като успешен ментор. Нейното момиче стана „Гласът на България” и тя вече взе назад думите си, че няма да мери сили с други звезди. Освен това Деси публично е показвала как се справя с имитациите.

"Като две капки вода" няма да минат без безценните си водещи – култовият дует Зуека и Рачков отново ще побъркват махараджа Халваджиян и компания!