Проговори! Гаджето на Мартина срази Слави с разкритията си! (ето какво призна боксьорът за първи път)

Проговори! Гаджето на Мартина срази Слави с разкритията си! (ето какво призна боксьорът за първи път)
5 (100%) 5 votes

Гаджето на Мартина Огнянова – Коко Колев нокаутира Слави Трифонов официално!

Слави Трифонов официално бе сразен и дори нокаутиран от боксьора Коко Колев. Припомняме, че това е новият любим на Мартина Огнянова, която Слави Трифонов гледаше като принцеса повече от четири години.

Балерината обаче грозно му изневери с боксьора още миналата есен, когато се записа на уроци при него. Връзката им бе пазена в тайна, докато самият Слави Трифонов не научи от „любезни“ познати какво се разиграва под носа му, припомня Kliuki.bg.

Слави Трифонов

Коко Колев окончателно срази Слави Трифонов с признанието си

Днес, след множеството слухове за отношенията между Мартина Огнянова и Коко Колев, боксьорът ексклузивно разкри истината и то от първо лице. Коко категорично заяви: „Да, с Мартина сме заедно и сме много щастливи. Обичаме се и настояваме медиите да ни оставят на мира. Не сме публични лица и не искаме да излагаме връзката и живота си на показ, в противен случай ще бъдем принудени да вземем мерки“, това заяви Коко Колев в интервю за вестник „Всеки ден“.

Боксьорът призна още, че с Мартина Огнянова вече планират общото си бъдеще заедно като не е изключено и след няколко месеца да научим за сватбата им. Още повече, когато наскоро се заговори, че танцьорката е бременна от него и вече е във втория месец.

За разлика от любимия си Коко Колев обаче, Мартина Огнянова продължава упорито да се крие от медиите и да отказва каквито и да било коментари – както за настоящата си връзка, така и за миналите си отношения със Слави Трифонов.

„Слави Трифонов нямаше какво да предложи на Мартина. Освен пари и лукс, разбира се, но те далеч не са всичко в живота. Още повече, че Мартина прехвърли 30-те години и осъзна, че вече й е време да създаде нещо стабилно в живота си, семейство и дете. Все неща, които от Дългия няма как да получи“, коментират хора от кухнята на „Шоуто на Слави“.

Докато Мартина и Коко Колев са щастливи обаче, то Слави Трифонов все още не може да понесе удара, нанесен му от измяната на балерината. Той е изпаднал в депресивно и тежко състояние, последиците от които са най-вече за екипа му.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Проговори! Гаджето на Мартина срази Слави с разкритията си! (ето какво призна боксьорът за първи път)”

  1. зрител

    февр. 12. 2015

    Тая грозотия 30-годишна прилича ми поне на 40годишна

Добавете коментар