Виктор Николаев разби семейството си: Кадрите с любовницата съсипаха Людмила! (виж снимките му с русата изкусителка)

Виктор Николаев разби семейството си: Кадрите с любовницата съсипаха Людмила! (виж снимките му с русата изкусителка)
4.7 (94%) 10 votes

Виктор Николаев направи за смях съпругата си Людмила Железова!

Водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев е пред развод. Колегата на Ани Цолова разби семейството си и сърцето на съпругата си Людмила Железова, изневерявайки й с руса изкусителка, при това на пъпа на столицата. Снимките му с мистериозната дама взривиха медиите, а него най-вероятно ще изпратят в съда, видя Kliuki.bg.

Виктор Николаев

Виктор Николаев се гушка с любовницата си насред пъпа на столицата

Виктор Николаев и блондинката, която изглежда на негова възраст, бяха засечени от репортери на вестник „Ретро“, докато бяха на поредната си среща в столична пицария. Явно след работа, вместо да се прибере у дома, или да се отдаде на фитнес почивка като Ани Цолова, Виктор Николаев прекарва времето си далеч по-приятно, в компанията на новата си изгора.

Припомняме, че съпругата му, от която има дъщеря Дара, е с десетина години по-възрастна от него. А отношенията им са спорни от доста време насам. Още преди месеци познати на семейството подшушнаха, че Виктор прекарва все по-малко време в компанията на журналистката Людмила Железова, а общите им почивки са единствено в името на детето.

Ето я русата изгора на новинаря

Ето я русата изгора на новинаря

Както личи и от снимките, слуховете ще се окажат верни. Виктор Николаев и русата му изгора бяха спипани, докато се срещнаха пред столичното заведение, в което останаха – скатани в изолирано сепаре, повече от три часа. Двамата си гукали досущ като влюбени гълъбчета, а на излизане от ресторанта се награбили пред очите на всички.

Людмила Железова съкрушена от предателството и изневярата на мъжа си

Людмила Железова съкрушена от предателството и изневярата на мъжа си

Новинарят не спирал да прегръща и целува блондинката, която без да се свени, че е в обятията на женен мъж, охотно отвръщала на нежностите му.

„Людмила Железова е жена със самочувствие и чест. Тези кадри тя няма да прости и сме сигурни, че бракът й с Виктор е пред разпад. Никой не е чак дотам моралист, но като си имаш любовница или забежка, би трябвало поне да го правиш скрито, за да не нараниш законната си половинка. А снимките на Виктор обиколиха цялата страна, което е недопустимо за човек с неговото обществено положение“, коментират познати на семейството му и Людмила Железова.


Коментари чрез Facebook

коментара

7 коментара по “Виктор Николаев разби семейството си: Кадрите с любовницата съсипаха Людмила! (виж снимките му с русата изкусителка)”

 1. DonCorleone

  февр. 11. 2015

  Виктор Николаев ми прилича на ония задръстеняци, които пичовете ги караха да им носят закуски в училище. Интересно как с пари можеш да ебеш всяка…

 2. Мисля,че всеки има умопомрачаващи епизоди на невероятно влюбване и сега е моментът за Виктор Николаев,но и папараците нямат грешка.Въпреки въображението за по-голямо щастие,с което ни дарява любовта,трябва и мъничко разум ,за отговорностите ,които има от самото начало на брака си и заради своята прелестна дъщеричка,Нека да постави на везната на съвестта си какво губи ,ако разруши брака си и какво печели от новата си връзка,

 3. 123

  февр. 11. 2015

  Този не беше ли гей ? Пак прах в очите..

 4. нора

  февр. 11. 2015

  жалко за съпругата му, но тя какво си е въобразявала-10 год е по-възрастна, такъв развой рано или късно е щяло да има. Гадното е, че той се е възползвал преди време, за да направи кариера, а сега ще й бие шута,…но тава са нещата от живота

 5. Измишльотини

  февр. 11. 2015

  Може пък да му е сестра…или просто позната. От снимката се вижда, че е по-скоро второто.

 6. зрител

  февр. 12. 2015

  По-голям мухльо от този няма

 7. Margarita Ivanova

  февр. 12. 2015

  Може пък да му е сестра!?………….. 🙂

Добавете коментар