Виктор Николаев направи за смях съпругата си Людмила Железова!

Водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев е пред развод. Колегата на Ани Цолова разби семейството си и сърцето на съпругата си Людмила Железова, изневерявайки й с руса изкусителка, при това на пъпа на столицата. Снимките му с мистериозната дама взривиха медиите, а него най-вероятно ще изпратят в съда, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335093" align="alignright" width="300"]Виктор Николаев Виктор Николаев се гушка с любовницата си насред пъпа на столицата[/caption]

Виктор Николаев и блондинката, която изглежда на негова възраст, бяха засечени от репортери на вестник "Ретро", докато бяха на поредната си среща в столична пицария. Явно след работа, вместо да се прибере у дома, или да се отдаде на фитнес почивка като Ани Цолова, Виктор Николаев прекарва времето си далеч по-приятно, в компанията на новата си изгора.

Припомняме, че съпругата му, от която има дъщеря Дара, е с десетина години по-възрастна от него. А отношенията им са спорни от доста време насам. Още преди месеци познати на семейството подшушнаха, че Виктор прекарва все по-малко време в компанията на журналистката Людмила Железова, а общите им почивки са единствено в името на детето.

[caption id="attachment_335094" align="aligncenter" width="300"]Ето я русата изгора на новинаря Ето я русата изгора на новинаря[/caption]

Както личи и от снимките, слуховете ще се окажат верни. Виктор Николаев и русата му изгора бяха спипани, докато се срещнаха пред столичното заведение, в което останаха - скатани в изолирано сепаре, повече от три часа. Двамата си гукали досущ като влюбени гълъбчета, а на излизане от ресторанта се награбили пред очите на всички.

[caption id="attachment_335095" align="aligncenter" width="300"]Людмила Железова съкрушена от предателството и изневярата на мъжа си Людмила Железова съкрушена от предателството и изневярата на мъжа си[/caption]

Новинарят не спирал да прегръща и целува блондинката, която без да се свени, че е в обятията на женен мъж, охотно отвръщала на нежностите му.

"Людмила Железова е жена със самочувствие и чест. Тези кадри тя няма да прости и сме сигурни, че бракът й с Виктор е пред разпад. Никой не е чак дотам моралист, но като си имаш любовница или забежка, би трябвало поне да го правиш скрито, за да не нараниш законната си половинка. А снимките на Виктор обиколиха цялата страна, което е недопустимо за човек с неговото обществено положение", коментират познати на семейството му и Людмила Железова.