След разкритието на Александър Найденов, Елен Колева едва ли ще остане безучастна!

Синеоката хубавица Елен Колева отново е в центъра на скандала и в устите на медиите, след като бившият й възлюбен Александър Найденов се осмели да хвърли унищожителна за името й бомба. Без да се посвени, че съсипва тотално имиджа на актрисата, Сашо Майонезата разкри пред всички най-грозната и шокираща истина за Елен Колева.

А именно, че когато е била едва на 12 годинки се била отдала на удоволствия "в задния двор" в родното си градче - и то не къде да е, а в кварталната градинка. "Хич не ми пука за мнението и моралните квалификации на някаква, която са я клатили изотзад по градинките, докато е била още дете. Лично ми го разказа Елен преди време, а аз осъзнах, че не съм познавал жената, с която съм живял", разкри скандално Александър Найденов.

[caption id="attachment_335101" align="alignright" width="300"]Елен Колева Александър Найденов срина тотално името на Елен Колева[/caption]

С нескрита неприязън и дори погнуса Сашо Майонезата разказа още, че Елен Колева, която се прави на чиста и неопетнена мома, е била мината от цял футболен отбор, барабар с резервите - при това още преди да навърши 24 години, научи Kliuki.bg.

"А после нека тази жена да се осмели да ми каже какъв съм бил. Защото на този свят има жени, които мислят с главите си, но и такива, които разсъждават само с онази си част от тялото. Елен Колева е от вторите и изобщо не ме занимавайте с нея повече. Колкото до кариерата й, тя сама си я е сринала, аз общо нямам. Да й имам "кариерата", "златните шансове" и "просперитет", за които се е борила само с "малката си Еленка", изтрещя Сашо Майонезата в интервю за вестник "Галерия".

Оттук насетне трябва да очакваме каква ще бъде реакцията на самата Елен Колева, тъй като думите на бившия й любим не биха оставили безмълвна нито една уважаваща себе си, а и близките си, жена.

Припомняме, че преди няколко месеца 6-годишната сага между Елен Колева и Александър Найденов приключи с гръм и трясък, след като той я обвини в морално шантонерство, изгони я от апартамента си и дори издейства позорното й уволняване от Народния театър.