Алисия се мумифицира

Поп фолк дивата Алисия вече се разхожда с лице назаем. Половинката на Ники Михайлов може да счупи рекорда по пластични интервенции сред колежките си. От миловидната Ася нищо не е останало, коментират нейни почитатели в социалния клюкарник. Дори и пластичните хирурзи на подбив шушукат, че Алисия се е превърнала в ходеща визитна картичка за техните умения. Докато нейни колежки си правят няколко разкрасителни процедури по лице и тяло, при Алисия те нямат чет, а положението направо е плашещо, пише HotArena .

Алисия няма част от тялото и лицето си, което вече да е само нейно. Въпреки своите 30 години певицата се е превърнала в старица след последното си посещение в клиниката за разкрасяване, коментират я не само ней-върлите й фенове. Които корекции няма да й докарат нищо хубаво, а след време тя горчиво ще съжалява за тях. Нос, устни, скули, без бръчки около очите, нищо от лицето и тялото й не е естествено. И разбира се силиконовата гръдна обиколка, запазена марка за чалга дивите. Корекциите й са безброй, научи Kluiki.bg.

[caption id="attachment_335120" align="alignright" width="300"]Алисия се мумифицира от пластични операции Алисия се мумифицира от пластични операции[/caption]

И въпреки че плати астрономическите петдесет бона за разкрасителни процедури и ново лице, тя по нищо не се отличава от визията на средностатистическата българка. Дори напротив, физиономията й по –скоро се съсухри и дори разпада, не спират жлъчните коментари по повод поредните пластични операции на поп фолк дивата. Преди време Алисия плати също астрономическите тридесет бона, за да си докара холивудска усмивка.

Факт е, че чалга певиците влагат много във визията си, за да са интересни на аудиторията. И за да отклонят вниманието от не дотам перфектните си певчески умения, а да го концентрират върху фейса и тялото си. Но Алисия няма спирачка, а прекали във всичко.

И от предишната миловидна, свежа и красива Алисия днес не е останал и помен. Въпреки немалките суми за хирургически интервенции, тя не изглежда свежа и привлекателна, както иска. И за каквото троши грешни пари, безжалостни са фейкбук маниаците.