Съпругата на Тончо Токмакчиев изригна с неочаквани разкрития! (цялата истина за аферата му с Ани Михайлова)

Съпругата на Тончо Токмакчиев изригна с неочаквани разкрития! (цялата истина за аферата му с Ани Михайлова)
3.5 (70%) 4 votes

Съпругата на Тончо Токмакчиев – Нели не издържа и каза цялата истина за Ани Михайлова!

Тончо Токмакчиев и съпругата му Нели са в развод заради дългогодишната му връзка с колежката от „Шоуто на канала“ Ани Михайлова. Тази новина обикаля медийното пространство вече няколко месеца, а за изневерите на комика се говори от години. Оказа се обаче, че истината е коренно различна и бе потвърдена лично от съпругата му актрисата Нели.

„Писна ми да се ровят в личния живот на семейството ми и да притесняват дъщеря ни. Не, няма да се разведа с Тончо, нито той с мен. Заедно сме, а приказките за любовта му с Ани Михайлова са пълна измислица. Щеше да е смешно, ако вече не беше наистина досадно. А с Ани дори сме приятелки“, разкрила пред близки семейни приятели жената на Тончо Токмакчиев, за да ги успокои, че в слуховете, които се носят, няма нищо вярно.

Тончо Токмакчиев

Нели не издържа и каза цялата истина за Тончо Токмакчиев и Ани Михайлова

От друга страна, самата русокоса хубавица Ани Михайлова изригна с опровержение на клюката като твърдо отрече да има каквото и да било с Тончо Токмакчиев, освен професионални, колегиални и чисто приятелски отношения, научи Kliuki.bg.

Надарената актриса заяви на всеослушание пред вестник „България днес“, че единственият мъж в живота й от много време насам, се казва Орлин и няма нищо общо с актьорската гилдия.

„От сума ти време чета и слушам за любовната си афера с Тончо. Хора, Тончо Токмакчиев е прекрасен човек, мъж и актьор, но за него има само една жена и това е Нели. Престанете да се занимавате с глупости, а ако наистина държите да знаете истината, то тя е тази, че двете с Нели наистина сме приятелки и често се събираме да пием кафе и да си поприказваме по женски“, обяснява Ани Михайлова.

С Тончо сме само колеги и приятели, заяви и самата Ани Михайлова

С Тончо сме само колеги и приятели, заяви и самата Ани Михайлова

Единственият, който все още не е взел отношение по темата, това е набеденият за прелюбодеец Тончо Токмакчиев, за когото тази тема явно не е дори достойна за коментар. Така че за всички, които наистина са се разтревожили за брака му, ще кажем, че развод няма и няма и да има – поне към настоящия момент.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Съпругата на Тончо Токмакчиев изригна с неочаквани разкрития! (цялата истина за аферата му с Ани Михайлова)”

  1. 123

    февр. 12. 2015

    даже си приличат като типаж двете.

Добавете коментар