Теодора на Ивана най-после откри любовта, която толкова години сякаш се криеше от нея

Всеки един родител милее за думите, които Теодора е изрекла на Ивана. Красивата студентка е съобщила на своята майка това, което тя отдавна чакаше да чуе. Теди най-после е влюбена истински и е безкрайно щастлива. От скоро младата хубавица си имала възлюбен, с когото по цели дни и нощи били заедно. Става въпрос за колега на Теодора от университета. Както е известно, красавицата следва за режисьор и именно на лекции се е запознала със своя любим, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335160" align="alignright" width="300" class=" "]Ивана на седмото небе заради новия на Теодора Ивана на седмото небе заради новия на Теодора[/caption]

"Веднага я забелязах, защото жена като нея се вижда още с влизането в някоя стая. Казах си, че съм длъжен да я заговоря. Страхувах се да не ме отреже, понеже ги знаете красивите момичетата какви са. Не знаех, че Теди е дъщеря на Ивана. За мен тя беше просто една уникалка жена. Престраших се да се запознаем и се оказа, че не само е красива, но също и много интелигентна." - разказва младежът, пленил сърцето на Теодора, който обаче желае да остане неизвестен за обществеността.

Почти веднага след тяхното запознанство любовната искра пламва с всичка сила. Ивана е узнала за щастието, връхлетяло щерка й, от самата нея и е останала невероятно доволна. Дори се е разплакала от радост, понеже от години певицата страдала, че Теодора си няма приятел.

"Не мога да кажа, че момчетата не я харесват. Напротив, обожават я, но тя е много взискателна. Не се сещам да е имала досега сериозна връзка. На Ивана й беше много тежко заради това, защото тя самата смени доста мъже, но малко останаха в сърцето и живота й. Не искаше да се случи същото и с Теодора, да не намира любовта. Затова така се зарадва, когато разбра, че е влюбена." - разкрива близка на Ивана.

Фолк дивата осигури на Теодора всичко, което й е нужно да се чувства комфортно в София. Студентката получи апартамент и чисто нов автомобил на свое име, само любовта й липсваше. Сега обаче и тя дойде.