Миро се е решил да запълни празнината в самотния си живот

Певецът Миро вече не издържа на самотата. От години е нямал сериозна връзка, а вече е на 40 г. Това е накарало поп изпълнителят на преосмисли целия си живот и да установи, че иска да има друг човек в него. Защото прибирайки се у дома, той заварвал огромно, но празно жилище. Преди това не му пречело особено, защото водил доста бурен живот, в който имало много жени, алкохол и всякакъв вид забавления. Вече обаче повечето познати на Миро водели съвсем различен живот, присъщ на по-улегналите хора. Затова и певецът решил, че е време да стане по-сериозен, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335180" align="alignright" width="300" class=" "]Миро се променя тотално в търсене на своето семейство Миро се променя тотално в търсене на своето семейство[/caption]

Пълната промяна на Миро започва от намирането на съпруга. Става въпрос за не просто любима жена, а за такава, с която един ден да създаде семейство. Именно с такава цел Миро обикалял нощна София и заговарял всякакви хубавици. Повечето от тях, когато го видели, веднага падали в негов плен, заради популярността му. Засега обаче самият той така и не успявал да срещне точната жена, с която да усети, че има бъдеще.

Миро обаче се зарекъл, че дори и да не успее да се влюби, ще направи свое семейство. За целта той вече обмислял да си осинови дете, въпреки че е ерген. Все пак певецът още се надявал да не се стигне дотам и да си намери подходящата жена, която да му роди наследник. Неговите изисквания обаче били доста високи, особено за външен вид.

Дълги години се говореше, че Миро има влечение към мъже, което се счита за основна причина, че все още няма свое семейство. От около година обаче поп певецът е изцяло на женска вълна и се надява да срещне тази, която да му роди негово бебе.