Честито: Наталия Симеонова съобщи най-щастливата вест! (Феята на любовта и Денис Ризов черпят приятелите)

Честито: Наталия Симеонова съобщи най-щастливата вест! (Феята на любовта и Денис Ризов черпят приятелите)
3.9 (78%) 10 votes

Наталия Симеонова отново е на крилете на щастието, чак не може да повярва!

Феята на любовта и доброто Наталия Симеонова най-сетне загърби огорчението и болката, за да се понесе отново на крилете на щастието, което тя безспорно заслужава. Заедно с любимия й Денис Ризов тя вече побърза да почерпи приятелите и близките си, за да отпразнуват заедно невероятната новина.

След като сърцето на Наталия Симеонова бе разбито от обидата и огорчението, че беше позорно изгонена от Би Ти Ви, а „Предай нататък“, с което помогна на толкова много хора, отиде в кошчето за боклук, днес тя най-после се усмихна истински.

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова и Денис Ризов успяха в професията отново, време е и да се съберат за радост на близките и най-вече на самите себе си

Защото шефовете на Нова телевизия й съобщиха прекрасната новина, че я вземат на работа. Това разкриха близки до щастливата водеща, научи Kliuki.bg.

„Наталия не е на себе си, залива се от смях като малко дете, а покрай нея и Денис стана хлапак. Всъщност той е основният виновник за преместването на Наталия Симеонова в Нова телевизия. Убедил е ръководството в професионализма на Нати и от ползата на предаване като „Предай нататък“. Само след 1-2 месеца ще имаме щастието да го гледаме отново“, разкриват източниците.

В този момент щастието на Наталия Симеонова е двойно. Първо, защото отново ще може да помага на хората и да прави това, което обича най-много и второ, защото получи огромна подкрепа не от друг, а от единственият мъж в сърцето си – Денис Ризов.

След големия купон, с който Наталия Симеонова и Денис Ризов отбелязаха преместването си в Нова телевизия, близките им се чудят кога ли най-сетне ще им дойде акълът и ще се съберат отново.

„Знаем, че Денис си има сериозна приятелка от няколко години и момичето е свястно. Но това, което съществува между него и Наталия, се случва веднъж в живота, а понякога и не се случва изобщо. Глупаво е да продължават да вървят по различни пътища, след като буквално са родени един за друг и това се вижда от всички“, убедени са приятели на Наталия Симеонова и Денис Ризов.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Честито: Наталия Симеонова съобщи най-щастливата вест! (Феята на любовта и Денис Ризов черпят приятелите)”

  1. tania

    февр. 13. 2015

    Денис Ризов ако я искаше,щеше да бъде с нея!Голямата любов е двустранна,той просто обича друга и Наталия е време да спре с набезите.

Добавете коментар